Nieuws‎ > ‎

In het kort
Op deze site vind je nieuws over
van Meer Bewust in Bedrijf en andere professionele activiteiten van Alice Pereboom. Scroll naar beneden of klik in de linker kolom op het onderwerp van je interesse.


https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnx2YW5tZWVyYmV3dXN0fGd4OjNhMzI0OWZjMzZhMDAzYzE
Publicatie: Welk toekomstbeeld wensen we voor onze kinderen?

Maandag 23 oktober 2017 werd de speciale sporteditie van het AIMagazine (Appreciative Inquiry) gelanceerd. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan Antje Diertens, D66-woordvoerder Sport in de Tweede Kamer. 

Op uitnodiging van de redactie verzorgde ik een uitgebreid artikel over sportieve initiatieven in Arnhem en omstreken die inzetten op waardecreatie en maatschappelijk rendement. 

Klik op het plaatje hiernaast en lees hoe Honoré Hoedt (Runningcoach) en Menno Schermer (extern adviseur van de Gemeente Arnhem) op eigen wijze aan bijdragen aan deze belangrijke doelstellingen. Het volledige magazine kan je via deze link in PDF-formaat downloaden.
In dit artikel op Arnhem Direct schreef ik meer over Honoré Hoedts APK-screening voor lopers.


Inschrijving nieuwe trainingscyclus Professioneel Floreren gestart

https://www.verhaafconsultancy.nl/stappenmaken/trainingvoorprofessionals
Alice Pereboom is expert op het gebied van Intrinsieke Diversiteit. 
Ronald Verhaaf vult die kennis en ervaring aan met handreikingen naar de dagelijkse professionele praktijk. 
Onder de noemer Stappen Maken geven Ronald en Alice vorm aan de gedeelde ambitie om mensen 'in beweging te brengen'.

Wie van 2018 een goed jaar willen maken, zet daarvoor nu alvast de eerste stappen. Meld je aan voor de trainingscyclus Professioneel Floreren of voor een van de modules. Lees HIER verder. Deze trainingen kunnen ook aan teams en incompany gegeven worden.


https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnx2YW5tZWVyYmV3dXN0fGd4OjY2ZTFiZmU0YzQ5ZjViYTE
Praktijktraining Intervisie: introductie en werken in groepjes

Tijdens deze bijeenkomsten leer je van gecertificeerd Intervisiebegeleider Miriam Kemperman wat ervoor nodig is om op een effectieve manier intervisiegesprekken te voeren. Zij begeleidt het proces, waaronder het stellen van objectieve en onderzoekende vragen aan de hand van ingebrachte praktijkcases. Intervisie brengt een denkproces op gang bij de inbrenger van een casus (belemmerende situatie) zodat hij/zij zelf een optimale oplossing kan bepalen. 

Wie voor het eerst kennismaakt met Intervisie kan deelnemen aan een Introductie-bijeenkomst. Wil je Intervisie vervolgens inzetten voor verdere ontwikkeling als professional, dan is deelnemen aan een begeleid Intervisiegroepje een goede optie. Je leert factoren onderscheiden die van belang zijn om een persoonlijke en passende oplossing te vinden.

Informatie en aanmelden:
info@vanmeerbewust.nl of tel. 06-44818091. Bijeenkomsten worden in overleg met gegadigden ingepland.
Het is ook mogelijk om een bestaande groep collega's (max. 6 personen) aan te melden en zo de effectiviteit van onderlinge intervisie te vergroten. Kosten vanaf € 55,- per persoon, locatie Zutphen.


"Your best and highest contribution to the world is to shift from Homo Sapiens Creature into an Adult Human Being"

Begin oktober 2017 was ik aanwezig bij een verdiepingstraining door Lynn E. Taylor. Later die week verzorgde hij een tweedaagse CVI™-certificeringstraining voor nieuwe collega's. Lynn komt hiervoor twee keer per jaar naar Nederland. Een uitgelezen kans voor serieuze professionals op het gebied van organisatieontwikkeling, training en coaching. 

Lynn Taylor (links) heeft de CVI™ ontwikkeld vanuit zijn enorme kennis en ervaring met het revitaliseren van bedrijven. Zijn missie: mensen centraal zetten en iedereen werk laten doen waar hij/zij in aanleg voor geschikt is, op een plek die daarbij past. Door zijn energieke presentatie en onuitputtelijke hoeveelheid voorbeelden uit de praktijk maken zijn trainingen grote indruk en is het geleerde direct toepasbaar. Lees HIER verder.

Als professional werken met de CVI™?
Bel voor informatie: 06-44818091


Lustrumlezing over generaties en generalisaties

Eind 2016 vierde van Meer Bewust het eerste lustrum. Zo'n 25 relaties maakten gebruik van de uitnodiging om een prikkelende lezing bij te wonen door drs. Edna Walhain (GeneratieDynamiek). Titel: "Generaties, bestaan die eigenlijk wel?".
Mijn eigen ervaring is dat leeftijdsverschil in één-op-één communicatie niet tot nauwelijks als belemmerend wordt ervaren. Maar hoe komt het toch dat het communiceren en samenwerken met een groep leeftijdsgenoten anders is dan samenwerken met een groep die veel jonger of ouder is. Edna Walhain onderzoekt dit. Lees HIER meer.


http://www.innovatiefinwerk.nl/innovatie/2015/12/core-values-index-beschikbaar-het-nederlands
NIEUW: CVI™-uitslag nu in het Nederlands en andere talen

Wie ooit via Alice Pereboom c.q. van Meer Bewust of Keuzehulp.nu de CVI™ gemaakt heeft, het onderzoek naar aanleg en drijfveren, kan de informatie vanaf nu in het Nederlands lezen. De link is terug te vinden in een mail van @taylorprotocols.com. Of vraag 'm opnieuw aan via vanmeerbewust@gmail.com.

Naast Engels en Nederlands is de CVI™ te maken en te lezen in het Spaans, Duits, Frans en Hebreeuws.

Managementtools
Klik op het plaatje hiernaast om te lezen over de ambitie van Lynn E. Taylor met de CVI™ en de ontwikkelde toepassingen. Meer weten over deze tools binnen je eigen organisatie? Bel me vrijblijvend voor informatie: tel. 06-44818091.Leerzame onderlinge interactie bij CVI-Opfrisbijeenkomst 

CVI™-profielhouders ontvangen een paar keer per jaar een Nieuwsbrief met interessante ontwikkelingen en wetenswaardigheden rond het onderzoek. Af en toe vindt een informele bijeenkomst plaats waar ervaringen kunnen worden gedeeld en vragen beantwoord. Zo ook op 15 april en 16 december 2016.
In de trainingsruimte van Team3.0 in Velp ontving Alice Pereboom beide keren een 5-tal geïnteresseerden die leergierig verdiepende kennis opnamen en gretig nieuwe inzichten over zichzelf en anderen opdeden.
Ben jij er een volgende keer ook bij? Voor € 151,25 ontvang je het onderzoek, een uitgebreide mondelinge toelichting én de uitnodiging voor de volgende (gratis) Opfrisbijeenkomst. Meer weten? Bel: 06-44818091.Volle bak voor workshop Meer bewust van je aanleg 

Ruim 40 deelnemers volgden tijdens de 101Talentenmarkt van 24 sept. 2015 de workshop door Keuze-coach Alice Pereboom over het wezenlijke 'waarom' in een keuzeproces.
Wegens de grote belangstelling werd de workshop op 21 oktober herhaald bij Samen Werkt Oosterbeek. Hier kwamen opnieuw zo'n 25 deelnemers op af.
Heb je als organisatie interesse in de workshop? Bel 06-44818091
De Keuzehulp-workshop levert een lijstje antwoorden op waaruit je zelf kunt afleiden of je beslissingen recht doen aan zelfbenoemde onveranderlijke eigenschappen. Wie een meer objectief beeld van deze 'drijfveren' wil hebben meldt zich aan voor een verhelderend onderzoek op een ander moment.


Coaching en organisatieontwikkeling op basis van intrinsieke drijfveren

In de zomer van 2015 organiseerde Alice Pereboom drie informatiebijeenkomsten over coachen en trainen bij Team3.0. Centraal hierbij staat kennis over aangeboren drijfveren en de toegevoegde waarde ervan ten behoeve van persoonlijke groei. Intrinsieke drijfveren inzichtelijk maken kan door een kort en betaalbaar online onderzoek: de CVI™.
Op 17 juli vond een extra informatiebijeenkomst in Amersfoort plaats in samenwerking met Legacy Consultancy, over de CVI™ en de rol binnen organisatieontwikkeling. 
Op 15 augustus was Alice Pereboom spreker op de bijeenkomst van collega CVI™-consultant Kerngericht in Bedrijf (KIB) in de Impact Hub te Rotterdam. 
Ook geïnteresseerd in een verhelderende presentatie over de toepassing van kennis over drijfveren? Bel vrijblijvend: 06-44818091 of mail vanmeerbewust@gmail.comWorkshop 'Wie ben ik als ondernemer'

Enthousiaste deelnemers van 19 mei én nieuwe geïnteresseerden kwamen op 25 juni 2015 samen bij Office Sharing Zuidpoort te Arnhem voor de basisworkshop 'Wie ben ik als ondernemer', over aanleg, keuzes maken en wat hiervan het resultaat zal zijn.
Coördinator Nicole Simons biedt met activiteiten als gratis workshops en Open Office toegevoegde waarde aan het concept van Office Sharing. "Mijn ideaalbeeld is dat de collega’s niet alleen 'gezellig' met elkaar in een ruimte samenwerken, maar dat ze van elkaar leren en van daaruit ook succesvoller zijn." Nicole is bereikbaar via tel. 06-39755543.
Lees hier meer over de intensieve en effectieve empowerment-workshop 'Wie ben ik als ondernemer - waarin ik mij onderscheid'. Ook een aanrader voor (oud-)IkStartSmart-deelnemers die de uitslag van de KvK-ondernemerschapstest beter willen begrijpen en op hun eigen manier willen toepassen! Ken je aanleg, bereik meer!


De kennis van drijfveren in combinatie met 'waarderend onderzoeken'

Met van Meer Bewust ga ik voor de positieve benadering, voor mogelijkheden en kansen. Vond ik eerder al een prachtig instrument (CVI™) om mijn klanten een betrouwbaar beeld van de energiebron onder hun handelen te bieden, door deelname aan de leergang Appreciative Inquiry (AI) oefen ik me verder in de waarderende levenshouding.

Het is plezierig én nuttig om energie en tijd te besteden aan verdiepende kennis, verbinding met anderen en opbouwende activiteiten. Ik nodig iedereen van harte uit het zelf te ervaren. De activiteiten van de Appreciative Inquiry Academy vind je op hun website en bel me als je een onderzoek naar je drijfveren overweegt. Het kennismakingsgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

Bij de foto: Het onderzoeken gaat gewoon door tijdens de pauze. Lesdag 2 van de AI-leergang behandelde Sociaal Constructionisme en werd verzorgd door
Prof. Dr. Alexander Maas aan de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht.


Kantel
-momenten

Het woord kantelen is in de mode. Nou heb ik meestal weinig op met modieus gedoe maar hier voel ik affiniteit mee: een gezonde balans tussen mens en economische waarden. (...)
Lees verder in Nieuwsbrief nr. 4 van Alice Pereboom c.q. van Meer Bewust.
                                                    

Samen sterk, samen werk!

Team3.0-training succesvol


In maart 2014 namen de eerste Team3.0-deelnemers afscheid van de trainers en van elkaar met een laatste presentatie en een feestelijk samenzijn. Groep 2 sloot het traject in juni van dat jaar af.

De opgedane ervaring maakte het mogelijk om het trainingstraject terug te brengen naar 16 dagen in 4 maanden. En ook dát werkt!
Net als Groep 3 op 4 februari 2015, liet ook Groep 4 op 15 juli van hetzelfde jaar bij de eindpresentatie in alle opzichten indrukwekkende resultaten zien. Het experimentele werkgelegenheidsproject is uitgegroeid tot een succesvolle transitie-training met overtuigende scores. 

Inmiddels kan voor de nieuwe Team3.0-training ingeschreven worden. Ook hierin zal Alice Pereboom van van Meer Bewust  bijdragen met CVI™-coaching, wat niet alleen de deelnemers maar ook de andere trainers veel houvast biedt.

Het Team3.0-trainingsconcept werkt succesvol op basis van drijfveren, talent en zelfmanagement. Het kent inmiddels ook een versie voor toepassing in het bedrijfsleven. Het ondersteunt interne mobiliteit, helpt medewerkers van werk naar werk en zorgt voor duurzame re-integratie na bijvoorbeeld ziekte.


Nieuw: Keuzehulp.nu voor jongeren én volwassenen

Na goede ervaringen met werkzoekenden en startende zelfstandigen, kreeg van Meer Bewust een paar keer de vraag om met jongeren aan de slag te gaan. Ook bij deze doelgroep ontstond direct een positievere en meer zelfbewuste houding, zowel bij leerlingen met keuzestress over schoolprofielen, vakkenpakketten en vervolgopleidingen als bij jongeren die niet wisten of ze nog wel verder wilden leren, welk beroep ze moesten kiezen en hoe ze hun eigen plekje in de samenleving konden vinden.

Om deze doelgroep beter te kunnen bereiken is Keuzehulp.nu in het leven geroepen. Lees hier over de ervaringen.

De mooie resultaten met jongeren leidden vervolgens tot de vraag van volwassenen naar een vergelijkbaar traject. Inmiddels is Keuzehulp.nu er voor allerlei doelgroepen!Succesvol speeddaten op ZZP-Event

Op 28 nov. 2013 was Alice Pereboom (van Meer Bewust / Bewust in Bedrijf) aanwezig op het ZZP-event activiteitenplein in Musis Sacrum. In speeddatesessies van 15 minuten hielp ze ondernemers bij het het verkrijgen van inzichten over hun aanleg en persoonlijkheid, Op basis daarvan ontvingen ze specifieke tips en adviezen. Een grondiger analyse met meer toepassingen kan via een CVI™-onderzoek verkregen worden. Doel: Een Zelfbewust Zelfstandig Professional maakt betere keuzes, is bestand tegen uitdagingen en bereikt meer!


Ken je aanleg, heb meer succes!

Van Meer Bewust in Bedrijf organiseerde op 19 november 2013 in Musis Sacrum Arnhem een leuke netwerkavond over de samenhang tussen aanleg, talent en prestaties. Ruim 30 belangstellenden woonden de presentatie bij en namen actief deel aan de circusworkshop door Jofri en Brenda van Wintercircus Martin Hanson. 
Jofri verraste het publiek daarnaast met twee acts die naadloos aansloten op het thema van de avond. 
Rob van Sprang (De Kansenfabriek) kreeg de oorkonde voor Vrijwilliger van de Avond uitgereikt.Talentmanagement in Nieuwsbrief nr. 2

Sinds nummer 1. (febr. 2013) heeft van Meer Bewust flinke stappen gemaakt. Deze zomer zijn de voorbereidingen gestart voor een project met o.a. Wintercircus Martin Hanson. Met Talent3.0 in Bedrijf profileert van Meer Bewust zich verder richting het bedrijfsleven. De mogelijkheden lopen uiteen, van "Meer dan een gezellig personeels-uitje", workshops, coaching (ook re-integratie na ziekte), tot het begeleiden van organisatieverandering. De Bewust in Bedrijf-avond (zie hieronder) bracht de samenwerking in een stroomversnelling. Vraag hier toezending aan van Nieuwsbrief nr. 2 d.d. 8 aug. 2013.Fokke Wijnstra, Cees Hoogendijk, Maarten Laros en Arlette Hanson over
3.0-Ondernemen: het nieuwe samenwerken?

De eerste Bewust in Bedrijf-bijeenkomst vond plaats op woensdag 24 april 2013 in Café Restaurant Diehl te Arnhem. Alice Pereboom ontving deze avond een aantal aansprekende gasten met hun ‘best practice’-verhalen over commerciële successen en gelukkig ondernemen. Geïnteresseerd? Word lid van de LinkedIn-groep 3.0-Ondernemen.

"Met mensen, die vanuit de 3.0-gedachte organiseren en co-creëren, werk ik graag en goed samen. Samen kijken naar wat mogelijk is, in alle openheid en met wederzijds respect. Frisse ideeën in een wereld vol oud denken".


Trainingstrajecten Stichting Team3.0

Als één van de vier trainers en founders werkt Alice Pereboom (van Meer Bewust) sinds 2012 mee aan trainingen en projecten van Team3.0. Begonnen als alternatief werkgelegenheidsproject is dit samenwerkingsverband van ZP-ers (zelfstandig professionals) inmiddels uitgegroeid tot de ideale partner op het gebied van transitie, zowel voor particulieren, voor werknemers als voor leidinggevenden en organisaties.
De trajecten leiden tot een 'Businessplan You', gebaseerd op aanleg, talenten en vaardigheden. De Core Values Index vormt hier een stevig fundament onder en biedt houvast aan zowel kandidaten als trainers. Naast individuele gesprekken over de CVI-resultaten, verzorgt Alice plenaire presentaties over de methode zelf. (foto: april 2013)Ik-ben-R-voor-jou

Op zaterdag 25 mei 2013 organiseerde Rob van Sprang de workshop Ik-ben-R-voor-jou in Arnhem. Doel: deelnemers laten ontdekken hoe ze vanuit hun eigenheid bij kunnen dragen aan de wereld en dat ze er niet alleen voor staan. 
De dag verliep als een reis: wandelend, niet alleen van rustpunt naar informatiepunt maar ook van uitzicht naar inzicht. Rob had van Meer Bewust gevraagd aan de workshop mee te werken met de CVI, het korte online onderzoek naar drijfveren, dat de individuele deelnemers vooraf konden maken. Op de dag zelf gaf Alice Pereboom (gecertificeerd CVI-coach) algemene uitleg over de invloed van drijfveren op communicatie, samenwerking, conflictstrategieën en samenwerking. Toelichting op de persoonlijke onderzoeksresultaten kon verkregen worden door na de workshop een individuele afspraak te maken.Een plekje in de agenda van Lynn E. Taylor

Wie opgeleid wil worden door de CVI-guy zelf, kan beter snel reageren en zich inschrijven voor de eerstvolgende training in Nederland door Lynn E. Taylor. Bedrijven op alle continenten ontdekken hoe de Core Values Index™ bijdraagt aan hun succes en winst. Vanuit zijn woonplaats Seattle reist de pensioengerechtigde President & CEO van Taylor Protocols de wereld over als spreker, trainer, coach en turn-around manager. Een succesvol man met een integer en inspirerend verhaal. Zijn geheim? Een product dat houvast biedt bij duurzame organisatie ontwikkeling door het optimaliseren van productiviteit volgens de menselijke maat. Meer weten? Bel 06-44818091; van Meer Bewust is CVI-gecertificeerd.


Effectiviteit van de CVI-Managementtools (Nederlandstalig)


Nu ook in Nederland beschikbaar

De CVI, het onderzoek naar de onveranderlijke kern van iemands kwaliteiten, krijgt steeds meer aandacht in Nederland. In bijgaand filmpje, over de managementtools die gebaseerd zijn op dit instrument, spreken de feiten voor zich. Het presenteert een duidelijk verhaal over wetenschappelijk onderbouwde argumenten en kansen. Wie zijn eigen medewerkers op topniveau wil zien presteren neemt contact op. Samen met Taylor Protocols ontdekt u razendsnel wie de juiste personen zijn om op de juiste stoel hun beste beentje voor te zetten. Of bel:
van Meer Bewust, tel. 06-44818091van Meer Bewust gaat business-to-business

Optimaal functioneren binnen teams, organisaties en ondernemingen wordt vanaf nu ondersteund door Bewust in Bedrijf. Onder deze overkoepelende naam krijgt het basisonderzoek naar intrinsieke motivatie een vervolg in effectieve consulting, coaching en training. Hiertoe wordt samengewerkt met lokale professionals op het door de opdrachtgever gewenste gebied, die de trajecten SMART uitbouwen op de basis van de CVI. Ook succesvolle technologieën van Taylor Protocols als Top Performer Profile, Human Capital Audit en Executive Team Profile staan daarbij tot de beschikking.

Werkt de opdrachtgever reeds samen met anderen m.b.t. reorganisatie, verandermanagement, opleiding en outplacement dan draagt Bewust in Bedrijf graag bij met een efficiënt voortraject voor de doelgroep/deelnemer(s). Denk hierbij aan het versoepelen van communicatie, betere conflicthantering, meer verantwoordelijkheid nemen en doelgericht initiatiefrijk zijn. Een ware 'boost' richting succesvolle vervolgtrajecten. Een en ander uiteraard in nauw overleg met de bestaande samenwerkingspartner(s).

NB Op 24 april 2013 organiseerde Bewust in Bedrijf een informatie- en netwerkavond over 3.0-ondernemen. Sprekers: Fokke Wijnstra (Finext), Cees Hoogendijk (Society 3.0) en anderen.De Wil, de Wens en de Drijfveren in 2013

Naast gezondheid en voorspoed, wens ik voor 2013 dat je je ontwikkelt tot wie je in optima forma bent: de persoon die zichzelf waardeert en die in alle omstandigheden zijn/haar leven positief vorm weet te geven. Ik wens van harte dat je dat voor jezelf wilt.
Met van Meer Bewust help ik graag bij het zetten van de eerste stap: het benoemen van je natuurlijke aanleg en drijfveren. Daarmee wordt het maken van keuzes die bij jou passen gemakkelijker.

Over 'aanleg' en de invloed ervan op alle aspecten van je leven, houd ik op 20 januari 2013 om 12.00 uur een korte lezing tijdens de Welzijns- en Gezondheidsbeurs Born 2B Alive in Arnhem (StayOkay). Ik hoop je daar te ontmoeten, of bij mijn tafel in zaal Alteveer.

In 2013 worden de activiteiten van van Meer Bewust verder uitgebreid. Nieuw is het presenteren van een trainingsaanbod naar het bedrijfsleven (profit en non-profit) waarin de nadruk ligt op het aanwijsbaar vergroten van resultaten door de juiste medewerker de juiste rol in de organisatie te laten innemen. Ook deze aanpak is gebaseerd op intrinsieke drijfveren. Geen mismatch meer, wel vanzelfsprekende groei en ontwikkeling naast effectievere samenwerking en meer werkplezier.

Meld je hier aan voor de van Meer Bewust-Nieuwsbrief en blijf zo 4 x per jaar op de hoogte van laatste ontwikkelingen, nieuwtjes en achtergrondinformatie.Beurs Born 2B Alive

Op zondag 20 januari 2013 was van Meer Bewust te vinden op de Welzijns- en Gezondheidsbeurs Born 2B Alive, in de Stayokay van Arnhem. Tussen 11 en 17 uur werd er onder andere informatie verstrekt over 'Stappen Maken' voor professionals in de Pyreneeën: keuze uit vier geweldige wandelweken van loslaten, bewust worden en vooruitkomen.
Als gastdeelnemer was in de stand uitgenodigd: Ronald Verhaaf (o.a. Het Groene Podium, Team 3.0).Changefactors

Caroline Ligtenberg van Changefactors heeft het CVI
™-
onderzoek door van Meer Bewust aanbevolen aan 
de deelnemers van Personal Branding op de maatschappelijk verantwoorde arbeidsmarkt. Deze workshop vond plaats op 30 november 2012. Ze schreef: "Ik heb het over de CVI-test gehad als geweldig middel om meer over jezelf te weten te komen. (...) Indien jullie de test gedaan hebben is het gemakkelijker om je weg te vinden op de arbeidsmarkt." Op de pagina Aanpak lees je meer over de werkwijze van van Meer Bewust op het gebied van zelfontplooiing en persoonlijkheidsontwikkeling.Veelzijdige activiteiten

Van Meer Bewust is in oktober en november 2012 actief geweest op verschillende fronten. Met Vos Outdoor werden nieuwe afspraken gemaakt voor 'Stappen Maken' in Axat (Franse Pyreneeën).
Eind oktober werd een seminar over assessments bij personeelswerving bezocht. In nieuwe organisatievormen wordt nadrukkelijk uitgegaan van de eigen verantwoordelijkheid: initiatiefrijk zijn, kansen aangrijpen en grenzen bepalen. Niet iedereen heeft hier ervaring mee; van Meer Bewust  legt een basis waardoor betrokkenen zich via verdere training en coaching duidelijker kunnen manifesteren.
In november en december hield ik korte interviews voor het project WijThorbecke, dat zich inzet voor bestuurlijke innovatie in Nederland. Op 12-12-'12 vond de eerste informatie-avond plaats in Utrecht, bij Meetingplaza.CVI-certificeringstraining

Ieder jaar komt Lynn E. Taylor naar Nederland en geeft een tweedaagse certificeringstraining tot CVI™-trainer/coach. Lynn heeft het assessment ontwikkeld vanuit zijn 'drive' om mens en functie optimaal te kunnen matchen. Al 15 jaar past hij de CVI™ toe bij bedrijfsreorganisaties in de VS en de positieve impact ervan is enorm. Gaandeweg bleek het onderzoek door zijn helderheid op meer terreinen inzetbaar: als pre-selectie instrument in sollicitatie-procedures, bij individuele coaching, bij relatietherapie etc.. Trainingen van Lynn E. Taylor zijn een bron van inspiratie, de toepassingen van de CVI™ schier oneindig. Vraag hier informatie aan.Nieuwe flyer: Zelfontplooiing - de 'missing link'

Om de diensten van van Meer Bewust breder onder de aandacht te brengen, is een nieuwe flyer gemaakt. Hij kan hier gedownload worden (zie onderaan deze pagina). Informatie-bijeenkomsten en presentaties vinden plaats onder het motto 'Zelfontplooiing - de missing link'. De nadruk hierin ligt op het (nog) beter tot hun recht laten komen van iemands talenten en competenties, door kennis van de intrinsieke motivatie.Samenwerking met PBI 2.0

Initiatiefnemer Maarten Laros van het Platform Bestuurlijke Innovatie 2.0 besloot op 12 december 2012 het symposium WijThorbecke te organiseren. Dit symposium voor innovatieve denkers betekende het startschot voor een serie bijeenkomsten, uitmondend in de vorming van een aantal werkgroepen.

Iedere burger kan in WijThorbecke participeren en zich zo verbinden met anderen die ideeën hebben over nieuwe bestuurlijke modellen en andere oplossingen voor de bestuurscrisis in Nederland. Het idee met de meeste stemmen zal uiteindelijk aan de Tweede Kamer worden gepresenteerd.

Individuele ontmoetingen

CreaO® Thuiskomen is in 2011 op initiatief van PEJ Cultuurdiensten ontstaan. In individuele ontmoetingen met Petra Else Jekel werd teruggekeerd naar de eigen creativiteit als een effectieve aanjager van alle andere kwaliteiten. De sessies droegen bij aan zelfbewustzijn, autonomie en daadkracht, waren geschikt voor iedereen, ook voor (professioneel) kunstenaars.
Alice Pereboom van van Meer Bewust verzorgde de sessies als het traject naar creativiteit wat weerbarstig verliep.

Naschrift: Het bedrijf PEJ Cultuurdiensten van cultureel ondernemer Petra Else Jekel heeft eind 2013 een metamorfose ondergaan en gaat inmiddels door het leven als Business & CreativityCreativiteit: competentie van de toekomst!


Disclaimer: Informatie op deze site onder voorbehoud van onnauwkeurigheden, fouten en wijzigingen.
Ċ
Alice Pereboom,
25 nov. 2012 08:56