Matti Vanhanen
Hei!

Suomi tarvitsee johtajia, joihin voi luottaa ja jotka ovat tavallisen suomalaisen asialla. Johtajia, jotka itse omalla esimerkillään näyttävät tietä eteenpäin.


Pääministerikauteni ovat jääneet varmasti suomalaisten mieliin. Kun aloitin pääministerinä 2003, Suomi oli maa jossa panostettiin vahvaan osaamiseen, tehtiin maailmanluokan vientituotteita ja maksettiin ahkerasti velkaa pois. Kun 2010 jouduin eroamaan pääministerin tehtävistä valitettavan polvileikkauksen vuoksi, Suomi muistutti jo monella tapaa sitä maata millaisena sen nyt tunnemme.


Ansaitsin silloin suomalaisten luottamuksen. Edelleen muistan lämmöllä niitä yhteydenottoja, joita sähköpostiini kansalaisilta sain. Samoin pienten ja suurten lahjoittajien panokset vaalityöhöni kertoivat tavallisten kansalaisten tuesta ympäri maata.


Nyt on taas aika ryhtyä samaan työhön, samalla sydämen palolla ja intohimolla, jota silloin tunsin.


Toivottavasti Sinä ajattelet samoin!


           Matti VanhanenPresidentti

Matti Vanhanen on mies joka ymmärtää raha-asioiden päälle. Tavallisen yrittäjän asiat ovat hänelle tärkeitä ja hän on aina tavoitettavissa. Yhteistyö on sujunut hyvin, Matti on edistänyt monia hankkeitani juuri niin kuin on sovittu. Toivon että Matti Vanhanen ansaitsee luottamuksesi ja äänestät häntä presidentiksi!


                                                                         Toivo Sakari
                                                                         Liikemies, Bryssel


Kehittyvät maakunnat ympäri Suomen on Matti Vanhaselle tärkeä asia. Hän ymmärtää hajasijoitettujen palveluiden ja väestön merkityksen. Perustimme hänen kanssaan yhdistyksen ajamaan asiaa, ja voin sanoa että Matti oli sen taustajoukoissa sanansa mittainen mies!

                                                                         Tapio Yli-Saunalahti
                                                                         Yhdistysmies, vaalirahoittaja


Matti Vanhanen saattaa vaikuttaa harmaalta, asiakysymyksiin keskittyvältä mieheltä, mutta häneltä löytyy tunteen paloa ja intohimoa sykkivä sydän. Kun hän oikein paneutuu johonkin asiaan, saatte huomata sen rytkähtävän eteenpäin aimo haipakkaa. Tässä on mies, jonka merkitys Suomen tulevaisuudelle on elimellinen.

                                                                         Susanne Ruusunen
                                                                         Morsian, Toivakka


Lisää kannattajia