Astrid en Marjan

Even voorstellen...

Astrid Mol:
Het is alweer 57 jaar geleden dat ik in Paramaribo, Suriname het levenslicht zag.
Mijn vader, een rasechte tukker (afkomstig uit Twente), besloot in 1956 met zijn vrouw, vier zonen en enige dochter terug te keren naar Nederland. We vestigden ons in Hengelo en daar woon ik nog steeds.
Ik ben al 36 jaar getrouwd met Wim en heb twee zonen: Bart en Stefan, respectievelijk 26 en 20 jaar oud. 
Ik heb een leuke baan bij de Nederlandse Spoorwegen. Naast mijn werk heb ik nog vele andere bezigheden o.a.: tennis,  schilderen, lezen en uiteraard wandelen.
Marjan Kolbrink:
Ik ben 55 jaar oud , geboren en getogen in Oldenzaal en daar woon ik nog steeds. Ik werk al 36 jaar met veel plezier bij de Nederlandse Spoorwegen.
Ik ben 14 jaar getrouwd geweest, maar ook al weer 19 jaar alleenstaand, wat me eigenlijk heel goed bevalt. Mijn hobby,s zijn: wandelen, cryptogrammen oplossen en allerlei soorten handwerk.
Sinds mijn 18 de denk ik er over om een keer naar Santiago de Compostela te lopen en in Astrid heb ik volgens mij een geweldig maatje gevonden. Met de hulp van Wim gaan we hopelijk in 2013 ons doel bereiken.

Onze missie is

Wij willen graag lopen van de St. Jacobuskerk in Enschede naar de St. Jacobuskerk in Santiago de Compostela. We gaan dit in drie etappe's doen, waarvan we inmiddels de eerste zeer korte etappe voltooid hebben.
Mei 2011 proberen we van Vorden naar de Belgisch/Franse grens te lopen, en voorjaar 2013 gaan we hopelijk Santagio halen.

Onze motivatie is

Wij houden beiden van wandelen en zoeken ook het spirituele en het culturele tijdens deze tocht.
Daarnaast willen wij geld inzamelen voor UPENDOHOME. Dit is een kleinschalig project voor weeskinderen in Kenia.
Comments