Home‎ > ‎

Puppen

Medio januari 2018 hopen wij op een nestje pups uit de combinatie Roos Nicky Sterre van de Brederwiede (Silke) en C'est Thiago Glori van Wippi (Thiago).
Als u belangstelling heeft of meer informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen!

                   
                                           
                       Silke                                                                                    Thiago                                                                     
 Dit zijn de pups van ons D-nest uit 2012:

                  
 
 
 
 

D-nest Pluk
 
Op 11 juni 2012 is Pluk bevallen van 4 gezonde puppen. Het zijn reutjes met een geboortegewicht tussen 315 en 395 gram. Pluk heeft de bevalling goed doorstaan en sterke, levendige pups op de wereld gezet. Ze is er erg gelukkig mee en wij natuurlijk ook! De pups hebben mooie aftekeningen en zijn nu nog zwart/wit. Dit zegt echter niets, aangezien het ras er om bekend staat dat de eerste jaren de kleuren continue veranderen. 
 
 
       
 
                     
 
                
 
 
 
 
C-nest Pluk 2011
 
Het eerste nest van Pluk werd op 25 maart 2011 geboren. Dit waren twee reutjes.  Deze puppen zijn gefokt met volledige goedkeuring van de vereniging van de Nederlandse Schapendoes. Inmiddels zijn deze pups twee prachtige reuen geworden! 
                                     
                                         
 
  
 

 
 
                          Pluk                                                     Floris
                         
                          Floris                                                          Pluk
                            
 Net als bij onze vorige nesten zullen ook deze pups in de huiskamer opgroeien. Op deze manier kunnen zij gelijk wennen aan andere mensen/kinderen en geluiden, zoals de stofzuiger, telefoon en televisie. Daarnaast zullen wij geregeld met de pups op stap gaan, zodat zij wennen aan de auto en andere prikkels. Ook zullen er zo nu en dan "vreemde" honden over de vloer komen. Zo hebben de pups na acht weken een goede start met de socialisering gemaakt en zijn zij klaar om naar de nieuwe eigenaar te gaan. Wij zullen samen met de nieuwe eigenaren kijken welke pup het beste bij hen past.
 

 
                      
 

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Comments