Toiminta

Tervetuloa tutustumaan Valtaväylien aluetoimikunnan toimintaan! 

Valvomme 
Valtaväylien alueen asukkaiden etuja, tartumme epäkohtiin, viemme tietoa eteenpäin päättäjille ja päättäjiltä asukkaille sekä edistämme alueemme hyvinvointia. Laita pienistäkin "epäkohdista" ja mieltäsi askarruttavista asioista viestiä osoitteeseen: valtavaylat.lohja@gmail.com. Kokouksemme ovat suljettuja, mutta otamme aina uudet asiat esityslistallemme ja selvitämme ne.

Alueiden kylä- tai asukasyhdistykset, järjestöt tai vastaavat muodostavat omalta alueeltaan aluetoimikunnan, joka on toimikaudeltaan valtuustokauden mittainen. 

Aluetoimikunnat järjestävät kokouksia ja asukasiltoja, jotka ovat tarkoitettu myös kesäasukkaille. 

Aluetoimikunnat ovat vapaata kansalaistoimintaa, ne eivät kuulu Lohjan kaupungin viralliseen organisaatioon.

Aluetoimikuntien yläpuolella toimii alueiden johtokunta. Aluetoimikunnat nimeävät aina kukin kaksi edustajaa alueiden johtokuntaan. Johtokunta kokoontuu vähintään kahdesti vuodessa, ottaen kantaa mm. talousarvion valmisteluun. Alueiden johtokunta on osa Lohjan virallista organisaatiota ja sen tarkoituksena on edistää aluetoimikuntien esille ottamien asioiden eteenpäin viemistä Lohjan organisaatiossa.
 

Uusimmat ilmoitukset

 • Valtaväylien seuraava aluetoimikunnan kokous 21.8. Kokouspaikka ilmoitetaan myöhemmin. Kokouksen yhtenä aiheena on Lempolan uuden työpaikka-alueen kaavoitushankkeen aloitusvaiheessa on kaikille avoin kysely, joka on avoinna 13.6.-12.8.2018. Asukkailta toivotaan vastauksia kyselyyn. Lohjan ...
  Lähettänyt 3.7.2018 klo 0.32 Valtaväylät Lohja
 • Valtaväylien seuraava aluetoimikunnan kokous 5.6. Kokouspaikka ilmoitetaan myöhemmin.
  Lähettänyt 7.5.2018 klo 5.41 Valtaväylät Lohja
 • Keskustelutilaisuus maanantaina 26.3.2018 klo 18.30 Paikka: Mäntynummen yhtenäiskoulun ruokalassa, Mäntynummenkuja 5, kirjaston takana.Aihe: Laakspohjan kartanon tallin ympäristö- ja maa-aineslupahakemus maa-aineksen otosta ja kivenmurskaamostaPaikalla: ynmpäristöpäällikkö Risto Murto ja ympäristötarkastaja Eija Kanninen.Järjestäjä ...
  Lähettänyt 22.3.2018 klo 0.46 Valtaväylät Lohja
 • Valtaväylien seuraava aluetoimikunnan kokous 12.4. Valtaväylien aluetoimikunnan seuraava kokous järjestetään Lohjalla 12.4. klo 18-20. Kokouspaikaksi varattu Lohjan pääkirjaston kokoushuone, 2.krs. 
  Lähettänyt 22.3.2018 klo 0.44 Valtaväylät Lohja
 • Valtaväylien aluetoimikunnan kokous 19.3. Kokous järjestettiin Autotalo Lohja Oy:n tiloissa.
  Lähettänyt 22.3.2018 klo 0.42 Valtaväylät Lohja
Näytetään ilmoitukset 1 - 5/19. Näytä lisää »