Toiminta

Tervetuloa tutustumaan Valtaväylien aluetoimikunnan toimintaan! 

Valvomme 
Valtaväylien alueen asukkaiden etuja, tartumme epäkohtiin, viemme tietoa eteenpäin päättäjille ja päättäjiltä asukkaille sekä edistämme alueemme hyvinvointia. Laita pienistäkin "epäkohdista" ja mieltäsi askarruttavista asioista viestiä osoitteeseen: valtavaylat.lohja@gmail.com. Kokouksemme ovat suljettuja, mutta otamme aina uudet asiat esityslistallemme ja selvitämme ne.

Alueiden kylä- tai asukasyhdistykset, järjestöt tai vastaavat muodostavat omalta alueeltaan aluetoimikunnan, joka on toimikaudeltaan valtuustokauden mittainen. 

Aluetoimikunnat järjestävät kokouksia ja asukasiltoja, jotka ovat tarkoitettu myös kesäasukkaille. 

Aluetoimikunnat ovat vapaata kansalaistoimintaa, ne eivät kuulu Lohjan kaupungin viralliseen organisaatioon.

Aluetoimikuntien yläpuolella toimii alueiden johtokunta. Aluetoimikunnat nimeävät aina kukin kaksi edustajaa alueiden johtokuntaan. Johtokunta kokoontuu vähintään kahdesti vuodessa, ottaen kantaa mm. talousarvion valmisteluun. Alueiden johtokunta on osa Lohjan virallista organisaatiota ja sen tarkoituksena on edistää aluetoimikuntien esille ottamien asioiden eteenpäin viemistä Lohjan organisaatiossa.
 

Uusimmat ilmoitukset

 • 15.1. Valtaväylien kokousvieraat esittelivät Lempolan kauppapuiston suunnittelua ja asemakaavan muutoksen Vierailijoina olivat Kaisa Långström, kaavasuunnittelija, Lohjan kaupunkista, Pia Lindborg, Redito Property Investorilta sekä Juha Anttalainen, Lempolan kauppiasyhditys, JR Kodintavaratalo Oy:stä.Kokouksessa keskusteltiin yleisesti toiveista ja mahdollisista tarpeista kauppapuiston tulevaisuutta ...
  Lähettänyt 15.1.2018 klo 21.41 Valtaväylät Lohja
 • Valtaväylien aluetoimikunnan kokous 19.3.2018
  Lähettänyt 15.1.2018 klo 21.25 Valtaväylät Lohja
 • Valtaväylien aluetoimikunnan kokous 15.1.2018 Lohjan Laurea-ammattikorkeakoulun tiloissa alkaen klo 18:00
  Lähettänyt 3.1.2018 klo 8.34 Valtaväylät Lohja
 • Lähidemokratian tiedottajien kokous 3. ja 4.1.2018 Kokous pidettiin Yhdistyskeskus Majakassa. Aiheena oli aluetoimikuntien Facebook-sivujen päivittäminen. Valtaväylät osallistui kokoukseen 3.1.
  Lähettänyt 3.1.2018 klo 8.37 Valtaväylät Lohja
 • Lähidemokratian tiedottajien kokous 13. ja 14.12.2017 Kokous pidettiin Yhdistyskeskus Majakassa. Aiheena oli aluetoimikuntien viestinnän yhtenäistäminen ja yhdistysten Facebook-tilien käyttö. Valtaväylät osallistui kokoukseen 13.12.
  Lähettänyt 3.1.2018 klo 8.39 Valtaväylät Lohja
Näytetään ilmoitukset 1 - 5/14. Näytä lisää »