Kuulumiset


 
3.8.2011 Pitkästä aikaa päivitystä kuulumisiin;
Juuson ranne on parantunut ja kisakentille palattiin Klagissa. Vaikka muiden kiireiden takia treenaaminen oli jäänyt vähäiseksi, tehtiin kuitenkin ihan kelpo ratoja. Kaikille kontakteilla tein kunnon pysäytyksen ja sanallisen palkkauksen. Ensimmäisten ratojen jälkeen otin keppien sisäänmenossa hieman vauhtia koiralta pois ja annoin koiralle tilaa suoritukseen, niin kepitkin onnistui virheittä.

Kesäkuussa pyörähdettiin pitkästä aikaa näyttelykehässä Helsingin erkkarissa. Juuson saldona ERI SA VAL3. 

Kuva: Sanna Piironen            

Vallulta leikattiin pallit pois kesäkuun alussa kivessyövän takia. Luultavammin iän kuin leikkauksen myötä, Vallun unen tarve on lisääntynyt, eikä hihnalenkeillekään enää lähdetä niin innokkaasti kuin aiemmin. Palloleikit on kyllä vieläkin aivan parasta, mitä Vallu tietää.


Kuulumiset 2009:

22.12. Päivitykset jääneet vähiin, eikä hirveästi ole päiviteltävää syksyn aikana tullutkaan. Juuso loukkasi ranteensa syksyllä ja sen kuntouttaminen onkin ollut pitkä projekti. Luultavasti vasta kesällä päästään tosissaan treenaamaan, mutta agi/kisakuumetta helpottaa hieman lainakoira Nelli-bouvier.

16.3. JEE!!! Juuso nousi agilityssä kakkosluokkaan! Tänään kisattiin Turussa tuomariharjoittelijan Heidi Viitaniemi? radalla. Rata oli oikein kivan oloinen jo rataantutustumisessa ja itse suorituskin meni oikein sujuvasti. Kontaktit olivat loistavat, kun tein ne kerrankin samalla tavalla kuin treeneissä, pujottelu sujuva ja kaiken kaikkiaan radasta jäi oikein mukava mieli :) Sijoitus oli vasta neljäs, voittajasta jäätiin vain 1,5 sekkaa, mutta huonoille ei hävitty. Juuso on nopea koira ja ei varmasti seuraavissakaan luokissa nopeus tule ongelmaksi.


 

vallujajuuso@gmail.com