Kindvriendelijk en ruim vakantiehuis

homepagina
Ruime n kindvriendelijk vakantieverblijf in een sfeervolle historische hoeve met grote tuin

Vakantiehuis

Vakantieverblijf Hageland is een ruim en kindvriendelijk vakantieappartement in een sfeervolle historische hoeve met grote tuin in Holsbeek op 10 km van Leuven en 13 km van Aarschot. Klik hier voor meer info over het vakantiehuis.

De omgeving van het Hageland is verrassend mooie met de wijn die uit de heuvels vloeit en de bierstad Leuven zeer dichtbij.

Omgeving

Het Hageland is een verrassend mooie wijnstreek, met nog ongerepte natuur, vlakbij heuvels en honderden hectaren bos en en een rijkdom van cultureel erfgoed. Klik hier voor meer informatie over de omgeving.

een ruime mix van sportieve, culinaire en fun activiteiten.

Activiteiten

Vlaams-Brabant en het Hageland in het bijzonder biedt je een ruime mix van sportieve, culinaire en fun activiteiten. Meer informatie over mogelijke activiteiten vind je hier.


Nieuwtjes... We danken freerangestock.com voor het gratis ter beschikking te stellen van sommig fotomateriaal, onze linkpartners voor de vermelding van onze site, zetten een link naar de sitemap om goed geindexeerd te kunnen worden en delen je graag mee dat onze site ook bereikbaar is via  http://tinyurl.com/hageland, http://www.hageland.eu en http://www.vakantiehageland.be en geven je graag een  overzicht van de info op deze site.
website tonight analytics