Prijzen

Hieronder kunt u zien wat de prijzen zijn.

Tot en met 6 personen kunt u kiezen tussen De Hilde of Het Voorhuis. Bij 8 personen kunt u gebruik maken van Het Voorhuis. Met meer dan 8 volwassen personen maakt u gebruik van beide huizen.

Het bedrag dat u betaalt hangt af van het aantal personen. Als ‘Het Voorhuis’ geboekt wordt door meer dan zes personen dan wordt ‘De Hilde’ niet aan anderen verhuurd.

‘Het Voorhuis’ en ‘De Hilde’ zijn twee aparte huizen met elk eigen voorzieningen. U kunt elkaar binnendoor bereiken.

Voor de gehele boerderij geldt dat er binnen niet gerookt mag worden, ook niet bij de tafeltennistafel, het poolbiljart of in een deuropening. Roken mag alleen buiten!

De accommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren/studenten. Houd er rekening mee dat het rustig moet zijn na 11 uur ’s avonds. Buiten én binnen! Graag ook overdag rekening houden met onze buren. Het is een hele stille omgeving.

Prijzen van ‘Het Voorhuis’ of ‘De Hilde’ (exclusief borg en schoonmaakkosten):

Aantal personen ==>

Voor midweken in het laag en middenseizoen, die niet in schoolvakanties vallen, gelden speciale prijzen:

  • 2 personen: 150 euro
  • Tot en met 4 personen: 180 euro

En: Kinderen tot en met 4 jaar worden niet meegeteld in de prijsberekening, voor jeugd tot en met 16 jaar berekenen we een korting van Euro 5,= per persoon.

We gaan uit van de leeftijd van kinderen op het moment van boeking.

Borg is Euro 70,- per huis of 140 Euro voor het totaal. De borg krijgt u binnen een maand na vertrek weer terug op uw rekening.

Schoonmaakkosten zijn 70 euro voor de Hilde en het Voorhuis samen als u het geheel bezemschoon oplevert. Extra werkzaamheden worden in rekening gebracht.

Prijzen van feestdagen kunt u opvragen als ze niet vermeld worden in de tabel. De feestdagen Kerst, Oud en Nieuw, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren hebben een vaste prijs.

Aantal personen of kinderkorting gelden dan niet.

Voor langere periodes gelden andere prijzen. Neem daarvoor contact met ons op.