Het huis

Voor 2023 hebben we het maximaal toegestane aantal verhuurweken bereikt. Verhuur in 2023 is dus helaas niet meer mogelijk. 

2024 biedt uiteraard weer volop mogelijkheden.


In de bossen, op recreatiepark De Toverberg.

Drieërweg 130, 3852 MG  Ermelo

Perceel 138-B

Ruime parkeergelegenheid op het eigen pad.

Fietsenschuur aanwezig.

Wifi: aanwezig, tegen vergoeding.

Temidden van de bossen, vlak bij de heide, maar ook op fietsafstand van de veluwemeren.

Natuurlijk genieten...

In de bossen, aan de rand van Ermelo, vlak bij de heide, ligt deze gezellige en comfortabel ingerichte 6 persoons vakantie bungalow in zweedse stijl op recreatiepark De Toverberg.

De prachtige bossen, uitgestrekte heidegebieden, bootrijke randmeren, vele wandel- en fietsroutes, vrolijk fluitende vogels, lenige eekhoorns en leuke dorpen en stadjes in de omgeving zorgen voor een onvergetelijke vakantie.

Het vakantiehuis ligt op een ruim perceel (400m2), biedt veel privacy en speelruimte en heeft parkeergelegenheid op eigen terrein.
Op slechts 70m afstand ligt de kinderspeelplaats van De Toverberg.

Het hele jaar door...

Mocht het weer u dwingen binnen te blijven? Het huisje heeft raampartijen naar alle  kanten. Dus ook binnenshuis kunt u genieten van al het moois wat zich buiten bevindt en afspeelt. 


De Veluwe is veelzijdiger dan u wellicht denkt..

Harderwijk (boulevard, historische stadskern en Dolfinarium), heide met schaapskooi, historisch Elburg, watersport op de randmeren, kasteel Staverden, Apeldoorn, uitgebreide wandel- en fietspaden in de bossen. Meer dan genoeg belevenissen om de vakantie door te komen.