Què fem?‎ > ‎

Per empreses i particulars

TALLERS 

Es tracta d'una activitat d'aproximadament una hora orientat a fomentar la cohesió, el treball en equip i els valors castellers, relacionant el món casteller amb l'empresa. Durant la última part del taller, els membres de l'empresa formaran una pinya per a aixecar un pilar entre tots.  El cost del taller dependrà del desplaçament a realitzar. 
Requisits:
  • Projector, ordinador amb internet
  • Espai lliure: gimnàs o pati.

ACTUACIONS I PILARS

Els Vailets també podem aixecar castells en casaments, aniversaris, inauguracions i altres esdeveniments.

Actuació: Una jornada castellera consisteix dels pilars d'entrada, tres castells i els pilars de sortida. En aquestes activitats, animem al públic participant a que visqui l'experiència de ser un casteller i es col·loqui a la pinya. I si hi ha prou ambient, fins i tot ballem la polca amb aquells que tinguin ganes de gaudir encara mésRequisits mínims:
  • Ambulància 
  • Ampolles d'aigua per a beure
El cost de l'actuació depen del desplaçament a realitzar.

Pilars: Oferim la possibilitat d'aixecar dos pilars de 4. a més, l'enxaneta pot desplegar alguna mena de cartell o bandera. El cost de l'actuació depen del desplaçament a realitzar.SER COL·LABORADOR

Els nostres col·laboradors poden ajudar-nos a tirar endavant la colla, ja sigui amb aportacions econòmiques o col·laborant en altres aspectes de difusió.
Si esteu interessats en rebre més informació us podeu posar en contacte amb la colla, posant com a assumpte del mail: "Vull ser col·laborador".