Un diumenge complet pels Vailets de l’Empordà: Celebració del 100è aniversari del club Esportiu Llançà i la Festa Major Sant Martirià de Banyoles.

24 d’oct. 2018, 6:38 publicada per vailets de l'Empordà

Pel matí, els 225 futbolistesdel Club Esportiu Llançà, concentrats en 18 equips, van sortir un darrere l’altre fins el cercle central del camp per fer pinya al pilar de 4 que vam aixecar en motiu de la celebració del 100è aniversari del club i donar la benvinguda a la nova temporada. Per molts anys més CE Llançà !!!

 Per la tarda, vam compartir la plaça amb els Esperxats de l’Estany, els Xerrics d’Olot i els castellers de les Gavarres a Banyoles per la seva Festa Major.

Després de la ronda de pilars simultanis, vam descarregar tots els nostres castells de 6 amb fermesa i solvència. Enfilàvem el primer castell de la nostra actuació amb un 3 de 6 amb agulla molt estable fins el final estrenant una terça, la Norma. Enhorabona Norma !! Tot seguit, vam descarregar el 3 de 6, acabant amb la torre de 6.

Es van veure els castells més alts de les mans dels amfitrions, els Esperxats de L’Estany, que  van descarregar el 3 de 7 sense cap complicacions seguit d’un 4 de 7 i un 7 de 6 en tercera ronda. Per arrodonir la seva actuació van aixecar 4 pilars de 4 simultanis. Van sortir de plaça eufòrics i amb moltes ganes de celebrar-ho.

Per la seva banda, els castellers de les Gavarres van descarregar un 4 de 6 en primera ronda seguit d’un 4 de 6 amb agulla i un 3 de 6 per tancar la seva actuació.

Finalment, els Xerrics d’Olot van descarregar un 3 de 6 amb agulla, la torre de 6, el 3 de 6 i un pilar de 5.

Ara ja, queden dues actuacions per acabar la temporada i no baixem el ritme, seguim els nostres assajos els dimarts i divendres a Castelló. Veurem un altre castell de 7 blau-cel aquesta temporada?

 

Comments