Els nostres castells‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Festa Major de l’Hospitalet de Llobregat

7 de juny 2018, 3:04 publicada per vailets de l'Empordà

Celebrem la festa de la primavera, la Festa Major de l’Hospitalet de Llobregat.

Després de la magnífica diada celebrada fa dues setmanes a Castelló d’Empúries, els Vailets de l’Empordà ens desplaçàvem diumenge passat fins L’Hospitalet de Llobregat amb motiu de la seva Festa Major per compartir plaça amb els amfitrions, la Jove de L’Hospitalet i els Bordegassos de Vilanova.

Els blau cel tancàvem la primera ronda amb dos intents desmuntats de la torre de 6. El teníem molt ben controlat però la acotxadora, amb només cinc anys, es va trobar frenada per la ovació de tot el públic que l’estava animant. Malgrat aquest ensurt, els ànims seguien ben amunt per poder descarregar en segona ronda el 3 de 6  recuperant així tota la confiança necessària per tancar la tercera ronda amb un pilar de 5.  Van acabar la diada amb un pilar de 4 aixecat per sota i la última ronda conjunta de pilars.

La Jove de l’Hospitalet va començar la seva diada amb un 5 de 6 en primera ronda seguit d’un intent desmuntat de 3 de 7 que van poder descarregar en segona ronda. Continuaven amb un 3 de 7 i  completaven la seva actuació amb un 3 de 6 amb agulla.

Per la seva banda, els Bordegassos de Vilanova portaven un 5 de 7 en primera ronda, seguit d’un 4 de 7 amb agulla i acabant amb un 4 de 7.

Amb aquesta actuació, encarem les tres últimes setmanes abans d’arribar a la 7º Trobada de colles gironines, el proper 13 de maig, que se celebrarà enguany a Castelló d’Empúries. Abans però, ens esperen dues grans dates;  l’aniversari del Bateig dels Xerrics, a Olot el 5 de maig i l’endemà, a Sant Pere de Rodes per la 6º pujada de Sant Pere de Rodes. 


Comments