Els nostres castells‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Després de les vacances, Setmana Vaileta

31 d’ag. 2017, 8:07 publicada per vailets de l'Empordà
Després de dues setmanes de vacances hem retornat a la feina amb moltes ganes i molta força.

Per començar el dijous 13 els Vailets ens vam desplaçar fins a Empuriabrava per a intentar el pilar més llarg de la història de la colla. El pilar va caminar un total de 150 metres en dos trams ja que, a mig camí, la construcció va fer fallida. Tot i que no es va assolir l’objectiu fixat per la colla, estem molt contents de la nostra actuació i seguirem treballant per a què en properes ocasions el pilar assoleixi els metres desitjats. L’acte va comptar amb la col·laboració de l’associació de Diables Senyors del Foc de Castelló d’Empúries.

Seguint la setmana, i després d’un assaig intens, el dissabte a la nit els Vailets vam participar a la Cercavila Aiguabarreig d’Empuriabrava per a la celebració dels 50 anys de la població. Hi vam participar amb un castell al principi de la cercavila i van tancar l’acte amb 5 pilars simultanis simbolitzant les cinc dècades d’Empuriabrava.

Finalment, el diumenge, vam fer una molt bona diada a Empuriabrava juntament amb Manyacs de Parets i Vailets de Gelida. L’acte va començar amb pilars de 4 simultanis per part de les tres colles. Els Vailets vam aixecar en primera ronda un 5d6 que feia dies anàvem treballant. Aquesta és una construcció que feia temps que no portàvem a plaça degut a la quantitat de castellers que necessita. Seguint la diada vam fer un 4d6 amb una estrena al pis de segons i dins el nucli de la pinya i un 2d6. Finalment vam descarregar dos pilars simultanis de dones, on el tronc i el nucli que acompanya al baix dins la pinya va estar format íntegrament per dones. Per acabar la diada les tres colles vam aixecar un 3d6 de germanor.

Per la seva banda Vailets de Gelida van fer 3d6, 3d6a, 4d6 i p4. Els Manyacs de parets van tenir alguna dificultat més però finalment van fer id4d6, 4d6, id3d6, 3d6 i p4. El bon ambient i la col·laboració dins la pinya de les tres colles van fer que la del diumenge fos una gran diada.

Amb un cap de setmana tant intens els Vailets hem demostrat que hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i amb moltes ganes de seguir tocant el cel amb la mà!

Comments