Cap de setmana intens per Vailets de l’Empordà

13 d’ag. 2018, 22:32 publicada per vailets de l'Empordà
Dissabte 14 de juliol, en el marc de les festes del Carme d’Empuriabrava tornàvem a vestir de blau cel el passeig marítim per oferir uns pilars a tot el públic. El dilluns 16 hi tornaríem a aixecar uns pilars per celebrar l’arribada de la Verge del Carme.

L’endemà, diumenge 15, per la Festa Major de Palafrugell, la colla castellonina compartia la plaça de la vila amb els seus padrins, els Marrecs de Salt i els castellers de l’Alt Maresme, els Maduixots. Una gran oportunitat per nosaltres de gaudir d’una gran Diada i carregar tots els castells que portàvem.

Després d’una ronda de pilars, descarregàvem el nostre 3 de 6 en primera ronda estrenant nous membres del tronc. Enfortits i confiats,  descarregàvem una torre de 6 en segona ronda, acabant la nostra actuació amb un parat  3 de 6 amb agulla. Vam sortir de la plaça amb un pilar de 4.

Pel que fa els Marrecs, van descarregar un 3 de 8 seguit d’una espectacular torre de 8 amb folre i en tercera ronda un 5 de 7. Van sortir de la plaça amb 2 pilars de 5 simultanis.

Finalment, els Castellers de l’Alt Maresme descarregaven un 3 de 7, un 4 de 6 amb agulla i un 3 de 6 amb agulla. Tancaven la Diada amb un pilar de 5.
Comments