Els nostres castells‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Bateig agredolç

10 d’abr. 2017, 4:32 publicada per vailets de l'Empordà   [ actualitzat el 31 d’ag. 2017, 8:00 ]

Aconseguim descarregar un nou 3 de 7 a la nostra diada


Vespre de castells el viscut a Castelló d’Empúries aquest dissabte 08 d’abril. Celebràvem la diada del nostre bateig juntament amb els Minyons de Terrassa i els Xerrics d’Olot. 


Una setmana després de descarregar el nostre primer castells de 7 pisos, arribàvem a plaça amb l’objectiu de fer una gran diada. I a per totes. A primera ronda, sorpreníem al públic amb 4 pilars de 4 simultanis descarregats amb la seguretat necessària per agafar confiança. 


I torn pels castells. Era el moment de materialitzar tot allò que tant s’havia assajat. Així, descarregàvem el segon 3 de 7 de la temporada, que va arrancar la primera gran ovació a la plaça de la Basílica. 


Però a segona ronda tot va canviar. Vam intentar un 3 de 7 amb agulla que es va haver de baixar abans que el pom de dalt arribés a coronar-lo. Mateixa mala sort a tercera ronda amb el 4 de 7. Quan la mainada ja havia arribat a dalt, tot va quedar amb un intent i gust agredolç per tots els membres de la colla. 


Sí que va haver temps per descarregar un 3 de 6 amb agulla , 2 pilars de 4 i un últim pilar de 4 de dol. 


Pel que fa a les altres colles, els Minyons de Terrassa, marxaven de plaça amb una grandíssima actuació. Així, els egarencs van anotar al seu caseller un pilar de 4, un 4 de 8, un 3 de 7 amb agulla i un 5 de 7.


Gran diada també pels Xerrics d’Olot. La colla de la garrotxa va marxar de plaça amb un pilar de 4, un 4 de 7, un 5 de 6 i un 4 de 6 amb agulla.

  

Comments