Els nostres castells‎ > ‎Notícies‎ > ‎

7ª Trobada colles gironines

7 de juny 2018, 3:19 publicada per vailets de l'Empordà   [ actualitzat el 7 de juny 2018, 3:22 ]

Castelló d’Empúries va acollir diumenge passat la 7ª Trobada de colles castelleres de la demarcació de Girona.

Blau cel, verd poma, lila, grana volcànic, marró suro, blau ter i blau verd , els 7 colors que varen il·luminar la plaça de la Basílica Santa Maria durant unes hores diumenge passat. Els Vailets de l’Empordà, la colla castellonina, vam acollir la 7ª Trobada de colles gironines en un ambient festiu.

La jornada va començar amb els tradicionals pilars d’entrada simultanis a so de gralles i tabals.

Les 7 colles estaven dividides en dos grups que van actuar simultàniament en primera i tercera ronda. La segona la van fer en solitaris. Vam obrir la primera ronda del nostre grup amb un còmode 3 de 6 amb agulla centrat i controlat fins el final i descarregàvem el nostre primer 4 de 6 amb agulla de la temporada en segona ronda. L’emoció no podia ser més gran i palpable per nosaltres. A tercera ronda, vam descarregar una consolidada torre de 6. Vam sortir molt satisfets i enfortits de la nostra actuació, complint els nostres objectius de consolidar-nos i créixer com a colla per a tornar a construir castells més grans.

Acabant les rondes, la diada es va tancar amb una sèrie de pilars simultanis, polkas i balls abans de dirigir-se cap a la sala polivalent on les 7 colles vàrem dinar junts i seguiem la festa amb diferents animacions i música....una Diada amb ganes de 2019, qui l’acollirà ? 


Comments