Archieven‎ > ‎

Catalogi

Onderaan deze pagina vindt u catalogi terug van een deel van het door Vaertlinck beheerde Fonds Gust Van Auwenis en van de bibliotheek van het documentatiecentrum, alsook een lijst van alle in jaargang 1 t.e.m. 7 in het tijdschrift 'Vaertlinck Contact' verschenen artikels, met aanduiding van jaargang, nummer van de editie, auteur en paginanummer.  U kunt deze lijsten makkelijk doorzoeken door de toetsencombinatie Ctrl-F te vormen en vervolgens de gewenste term in te typen. 

De gewenste items kunnen eenvoudig geraadpleegd worden in ons documentatiecentrum op een van de openingsdagen.  Kijk hier voor meer informatie.

Om losse nummers van het tijdschrift of een kopie van een bepaald artikel te bestellen, kunt ons hier contacteren.  Losse nummers kosten 5 euro, kopiën kunnen ter plaatse worden gemaakt of worden bezorgd aan kostprijs (aan te vullen met verzendkosten).  De bibliotheek kan vrij worden bezocht tijdens de openingsuren, maar stukken uit de collectie kunnen in principe niet worden uitgeleend.
 
Om de onderstaande bestanden te openen kunt u, naargelang de browser waarin u werkt, hetzij op de bestandnamen klikken, hetzij op het pijltje (ê) rechts klikken en het bestand openen of opslaan.  Bij problemen, neem contact op met de webmaster.

Laatste update: 13 februari 2012
 
ĉ
Kevin Polfliet,
17 dec. 2011 04:10
Ĉ
Kevin Polfliet,
17 dec. 2011 04:10
ĉ
Kevin Polfliet,
19 dec. 2011 02:08