Qui som i els nostres objectius

El Vademècum Alternatiu Pediàtric (VAP) és un projecte col·laboratiu 2.0 desenvolupat per farmacèutics i pediatres. Concretament per la col·laboració el Centre d'Informació de Medicaments del Servei de Farmàcia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (@CIMSFHUVH) i el Grup de Pediatres de Ponent (@pediatresdp).                   

                                                                                            http://www.netvibes.com/cimsfhuvh


 http://www.pediatresdeponent.org/

L'objectiu d'aquest recurs és oferir informació i elaborar un catàleg de medicaments homeopàtics i altres preparats fitoterapèutics que es prescriuen o que prenen els pacients pediàtrics i dels quals el pediatra necessita informació sobre la seva indicació, eficàcia, acció terapèutica o farmacologia, efectes adversos i interaccions. La informació es fonamenta en la Medicina Basada en Proves (Evidence-based Medicine). 

Cal destacar que aquest recurs està dirigit a professionals sanitaris, sempre aportant informació per entendre per què els pacients pediàtrics porten aquests tractaments. La informació aportada no és adient per a la prescripció d'aquests preparats si no es té prou coneixement sobre la matèria. 

Si aquest recurs es consultat per famílies que volen donar tractaments complementaris als seus fills, contacteu amb un professional acreditat i especialitzat. Sempre cal preguntar qualsevol dubte als professionals sanitaris abans de prendre els productes pel vostre compte.