Vavakan ajo-ohjeet ja bussiaikataulut

Ajo- ja parkkeerausohjeet Vavakalle

Vavakan osoite on Suopursuntie 11, Espoo.

Hyväkuntoista hiekkatietä pitkin pääsee noin 100 metrin päähän kämpästä, jossa on "Suopursuntie 11" -kyltti. Kyltin osoittamaan suuntaan lähtee hieman huonokuntoisempi tie, jota pitkin pääsee ajamaan aivan Vavakan viereen. Talvisin tätä tienpätkää ei kuitenkaan aurata, joten lumen ollessa maassa täytyy tienpätkä kolata itse (Vavakalla on kola) tai auto jätettävä noin 100 metrin päähän kämpästä.

Suopursuntie 11

Hyväkuntoisen hiekkatien ja Vavakan välissä on kahden mökin tontit. Ethän siis tuki tätä tienpätkää, vaan ajathan autosi Vavakalle asti eli kuvassa näkyvän portin toiselle puolelle!

Vavakan portti

Vavakan pihaan mahtuu - parkkeeraustaidoista riippuen - ainakin seitsemän autoa. Vavakalle johtavaa tienpätkää ei kuitenkaan aurata talvisin, joten lumen ollessa maassa täytyy tienpätkä kolata itse (Vavakalla on kola) tai auto jätettävä noin 100 metrin päähän kämpästä.

Ohjeet bussilla saavuttaessa

Kämpälle ja kämpältä pois pääsee Espoon sisäisillä busseillaa 238 ja 238K (Leppävaarasta, vain ma-pe) sekä 244 (Espoon keskuksesta). Katso tarkemmat aikataulut Reittioppaasta!

Kämpälle saavuttaessa lähin pysäkki on Suolaaksontie (E6909) ja poistuttaessa Suolaaksontie (E6910). Pysäkit ovat noin 1,3 kilometrin päässä kämpältä. Pysäkiltä kämpälle johtaa hyväkuntoinen hiekkatie (viimeiset 100 metriä hieman huonokuntoisempi tie).

Pysäkkien ja kämpän sijainnin näet myös oheisesta kartasta!

Bussiohje Vavakalle