7.6.2017 - VaVan kesäjuhla sunnuntaina 18.6.!

7.6.2017 - VaVan kesäjuhla sunnuntaina 18.6.!

Kesäjuhla

Vaaran Vaeltajien kesäleirin yhteydessä pidetään juhlavuoden kunniaksi koko lippukunnan kesäjuhla sunnuntaina 18.6. klo 12 alkaen Kavalahden leirikeskuksessa Inkoossa! Kesäleirin ilmoittautuminen on jo päättynyt, mutta kesäjuhlaan voi edelleen ilmoittautua! Kesäjuhlaan ovat tervetulleita kaikki vavalaiset sekä vavalaisten vanhemmat, sisarukset ja kaverit.

Kesäjuhla päättää Vaaran Vaeltajien kesäleirin sunnuntaina 18.6. klo 12 alkaen Kavalahden leirikeskuksessa osoitteessa Björnvikintie 109, Inkoo. Kesäjuhla kestää noin 2 tuntia. Kesäjuhlaan kuuluu hyvää ruokaa, kesäistä ohjelmaa ja leirielämään tutustumista. Kesäjuhlan päätteeksi leiriläiset lähtevät osallistujien kyydeillä leiriltä.

Ilmoittautua voit tällä lomakkeella 11.6. mennessä, ilmoittautuminen on maksuton: https://goo.gl/JqCQQQ

Kesäleiriläisiä EI tarvitse ilmoittaa kesäjuhlaan. Ilmoitathan kaikki muut kesäjuhlaan osallistujat, jotta osaamme varata oikean määrän ruokaa.

Kesäjuhlaan tai kesäjuhlasta pois ei järjestetä yhteiskuljetuksia. Suosittelemme saapumista autolla. Paikalle pääsee myös bussilla ja junalla, jolloin tosin joutuu kävelemään melko pitkän matkan. Lue kulkuyhteyksistä tarkemmin täältä.

Ilmoitauttuneille lähetetään tarkempia ohjeita kesäjuhlasta myöhemmin!