6.12.2016 - Jutalle ja Patrikille myönnettiin ansiosoljet

6.12.2016 - Jutalle ja Patrikille myönnettiin ansiosoljet

6.12.2016 - Jutalle ja Patrikille myönnettiin ansiosoljet

Tämän päiväisessä Itsenäisyyspäiväkirkossa palkittiin Vavan ansiouituneita johtajia! Patrik Sundgrenille myönnettiin Suomen Partiolaisten Collanin solki ja Jutta Laurikaiselle Pääkaupunkiseudun Partiolaisten vaeltajien ansiosolki.

Patrik Sundgrenille myönnettiin Suomen Partiolaisten Collanin solki. Collanin solki jaetaan tunnuksena sudepentu- tai seikkailijajohtajalla, joka on esimerkillisellä tavalla kantanut vastuuta ikäkauden toiminnasta.

Patrik on toiminut Vaaran Vaeltajissa esimerkillisenä sudenpentujohtaja viimeisen kahden vuoden ajan. Patrikin apu on ollut korvaamatonta monessa tilanteessa. Patrik johtaa tällä hetkellä Oravat -sudenpentulaumaa.

Jutta Laurikaiselle myönnettiin Pääkaupunkiseudun Partiolaisten vaeltajien ansiosolki. Ansiosolki voidaan myöntää samoajalle tai vaeltajalle kannustuksena vastuuntuntoisesta, tavoitteellista ja innostuneesta peruspartiotoiminnasta.

Jutta on toiminut Pegasokset -seikkailijaryhmän kummijohtajana kahden vuoden ajan. Jutta on näyttänyt lippukunnan muulle johtajistolle miten kummijohtajuus tulisi hoitaa -- Jutta on toiminut esimerkillisenä tukena nuoremmille seikkailijajohtajille.

Molemmat ansiosolkien saajat ovat omalla toiminnallaan ja esimerkillään antaneet merkittävän panoksen lippukunnan viikkotoimintaan kehittäen sitä paremmaksi.

Kiitos Jutta ja Patrik!