Vuoden 2019 LPKJ ja hallitus valittu

4.12.2018

Nora Simanainen valittiin syyskokouksessa 3.12. Vaaran Vaeltajien lippukunnanjohtajaksi vuodelle 2019. Vuosien 2017-2018 lippukunnanjohtaja Tuuli Paananen luovutti kokouksessa puheenjohtajan nuijan Noralle. Kokouksessa valittiin myös varalippukunnanjohtajat ja hallitus vuodelle 2019 ja hyväksyttiin vuoden 2019 toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Varalippukunnanjohtajiksi valittiin Wilma Branders (vastuualueenaan ryhmät ja viikkotoiminta), Urban Back (tapahtumat) ja Olli Kause (kiinteistöt, kalusto ja muut toimintaa tukevat). Muut hallituksen jäsenet vuonna 2019 ovat Anniina Klemi, Matilda Minkkinen, Saana Ott, Liina Huttunen, Tuuli Paananen ja Laura Kanninen.

Kokouksessa valittiin ensimmäistä kertaa useampi varalippukunnanjohtaja. Lippukunnan sääntöjä muutettiin marraskuussa, jotta varalippukunnanjohtajia voitaisiin valita useampi. Tarkoituksena on jakaa lippukunnanjohtajan tehtäviä useammalle henkilölle lippukunnan jäsenmäärän kasvettua 2010-luvulla 100 jäsenestä noin 250 jäseneen, jotta lippukunnanjohtajalle jää enemmän aikaa lippukunnan kehittämiseen ja johtamiseen . Uudet säännöt voit lukea täältä.

Toimintasuunnitelmassa vuoden 2019 toiminnan painopisteeksi on valittu M.E.E.M.I. eli Monipuoliset Erä- ja Ensiaputaidot Meidän Ikäkausille. Toiminnassa keskitytään ensi vuonna erityisesti laadukkaisiin viikkokokouksiin, "perinteistiin" partiotaitoihin kuten erä- ja ensiaputaitoihin, partiotaitokilpailuihin osallistumiseen ja johtajiston kouluttamiseen.