31.10.2017 - Juhlavuoden aktiivisimmat palkitaan - täytä lomake 15.11. mennessä!

31.10.2017 - Juhlavuoden aktiivisimmat palkitaan - täytä lomake 15.11. mennessä!

Juhlavuosi

VaVan 60-vuotisjuhlavuoden aikana lippukuntalaiset ovat keränneet juhlavuositapahtumista leimoja juhlavuosipassiin. Nyt on aika palkita juhlavuoden aktiivisimmat lippukuntalaiset! Täytäthän lomakkeen 15.11. mennessä, jotta saat varmasti ansaitsemasi palkinnot! Palkinnot jaetaan joulukuussa 2017!

Täytä lomake täällä!

Lomake kannattaa täyttää, jos on käynyt juhlavuoden aikana vähintään neljässä juhlavuositapahtumassa tai jos on aloittanut partion syksyllä 2017 ja käynyt vähintään kahdessa juhlavuositapahtumassa. Kaikille lomakkeen täyttäneille ei kuitenkaan välttämättä jaeta palkintoa. Juhlavuositapahtumat voit tarkistaa lomakkeesta tai tapahtumakalenterista (alla).

Lomakkeeseen voit täyttää kaikki tapahtumat, joihin olet osallistunut, vaikka olisitkin tapahtumassa unohtanut ottaa leiman passiin. Passista voit kuitenkin kätevästi tarkistaa, mihin tapahtumiin olet osallistunut.

Huomaathan, että palkintoja jaetaan vain lomakkeen täyttäneille! Suurimmasta osasta tapahtumia on kerätty ilmoittautumislistat, mutta osasta juhlavuositapahtumia sellaista ei ole ollut mahdollista kerätä. Täytäthän siis lomakkeen 15.11. mennessä!

Tapahtumakalenteri