27.11.2019 - Tue partiotoimintaa ostamalla teatterilippuja!

Tue partiotoimintaa ostamalla VaVa Tuen kautta lippuja teatteriesityksiin keväällä 2020. Esityksiä on kaksi: Kauppamatkustajan kuolema 5.2.2020 ja Sinivalas 30.3.2020. Molemmat esitykset ovat Kansallisteatterin suurella näyttämöllä. Myyntituotot käytetään Vaaran Vaeltajien partiotoiminnan hyväksi.

Lippujen ostaminen ja lisätiedot

Lippujen hinta on 49 euroa

Lippuja myyvät Marjatta ja Risto Lappi

Marjatta puh 0400 422977

Risto puh 0500 421324

marjatta.lappi(a)kolumbus.fi

Esitykset keväällä 2020:

Kauppamatkustajan kuolema 5.2.2020

Keskiviikkona 5.2 2020 Kansallisteatterin suurella näyttämöllä esitetään Arthur Millerin moderni tragedia Kauppamatkustajan kuolema.

Arthur Millerin loistava näytelmäklassikko amerikkalaisen unelman vararikosta nähdään Suurella näyttämöllä! Brooklyn, New York City.

Kauppamatkustaja Willy Loman (Hannu-Pekka Björkman) saapuu kotiinsa työmatkalta totaalisen uupuneena. Willy on raatanut koko ikänsä, kuluttanut itsensä loppuun, eikä hän osaa edes nauttia työnsä hedelmistä. Willyn pojat, Biff (Aku Hirviniemi) ja Hap (Samuli Niittymäki), ovat nuorempina ihannoineet isäänsä, mutta viime aikoina kurssi on kääntynyt isän yhä omituisemmaksi muuttuvan käytöksen takia. Lisäksi Willyn ja Biffin välejä hiertää salaisuus, joka on saanut pojan nuorempana keskeyttämään koulunsa ja luopumaan lupaavasta urheilijanurastaan.

Lipun hinta on 49 euroa.

Sinivalas 30.3.2020

Maanantaina 30.3 2020 Kansallisteatterin suurella näyttämöllä esitetään Paavo Westerbergin näytelmä Sinivalas.

Anna (Elena Leeve) elää kuin unessa. Äidin kuolema ja aviomiehen sairastuminen ovat saaneet menestyvän luovan yksikön johtajan kadottamaan otteen elämästään. Annalle rakas sukutila, ulkomeren saarella sijaitseva huvila, on joutumassa myyntiin vastoin hänen tahtoaan. Anna tahtoisi säilyttää tilan, mutta sisarusten kesken ei löydy yksimielisyyttä yhteisen omaisuuden kohtalosta. Kun saareen saapuu Annan muusikkoveljestä elämäkertaa kirjoittava Laura (Emmi Parviainen), Anna joutuu tuntemattoman voiman nielemäksi.

Paavo Westerbergin uutuusnäytelmä Sinivalas on tarina eripuraisesta perheestä, syyllisyydestä, pakenemisesta sekä kääntymisen mahdollisuudesta. Se kysyy, kuinka elää ainutkertainen elämänsä oikein, kun maailma ympärillä on haaksirikkoutumassa. Inhimillisen tarkkanäköisesti kirjoitettu näytelmä tarjoaa elävät roolit valovoimaiselle näyttelijäkaartille.