24.4.2016 - II-luokan Mannerheim-soljet Emmalle, Noralle, Riinalle, Katille ja Ollille

24.4.2016 - II-luokan Mannerheim-soljet Emmalle, Noralle, Riinalle, Katille ja Ollille

Vaaran Vaeltajien Riina Pesoselle, Kati Tannerille, Emma Innolle, Olli Kauseelle ja Nora Simanaiselle jaettiin tänään Kohtaamisessa II-luokan Mannerheim-soljet!

Kaikki viisi ovat lippukuntamme aktiivisia ja reippaita johtajia, joiden apuun voi luottaa asiassa kuin asiassa. Riina, Kati, Emma ja Nora johtavat lippukuntamme yhtä sudepentulaumaa ja Olli toimii seikkailijaryhmän johtajana.

Riinan partiouraan on mahtunut niin Vallikolon vastaavan pesti kuin myös hallituksen jäsenyys. Näiden lisäksi Riina on ollut mukana järjestämässä lippukuntaretkeä ja johtanut ryhmää useamman vuoden. Riina on johtaja, joka tunnollisesti hoitaa hänelle annetut tehtävät ja auttaa tarvittaessa muita.

Kati toimii Vaaran Vaeltajien nykyisenä kalusto- ja Vallikolovastaavana sekä istuu hallituksessa. Vaihto-oppilasvuosi ei hidastanut Katin partiouraa, vaan partiotoiminta oli läsnä myös hänen Sveitsi-vuotenaan. Katin palattua Suomeen ei häntä tarvinnut houkutella mukaan lippukunnan toimintaan, vaan Kati oli jo kesällä 2015 mukana rakentamassa lippukunnan kämpän uutta vessaa.

Emma kuuluu Vaaran Vaeltajien hallitukseen ja toimii myös vastaavana akelana sekä merkkivoutina. Emma on lippukuntamme aktiivinen ryhmänjohtaja, joka onkin johtanut ryhmää useamman vuoden. Emma on innokas, ahkera ja toimelias johtaja, jonka apu on ollut korvaamatonta niin kämppäremonttia tehdessä kuin myös lippukuntaretkillä.

Nora toimii sihteerinä Vaaran Vaeltajien hallituksessa. Tämän lisäksi Nora on lippukuntamme vastaava samoajaluotsi ja mukana nettisivujen päivittämisessä. Nora on innokas johtaja, joka on valmis uudistamaan lippukuntamme toimintaa. Nora on ollut aktiivinen monessa, on kyse kämppäremontista tai johtajaohjelmasta niin Nora on paikalla!

Olli istuu myös lippukuntamme hallituksessa ja toimii myös ryhmänjohtamisen ohella nuorempana kämppävastaavana. Olli on partiouransa aikana ehtinyt toimia niin Kepelillä savumme ohjelmavastaavana, Superkiva-talviretken johtajana kuin myös useampana vuonna ryhmänjohtajana. Olli oli myös aktiivisesti mukana Vavakan remonttipuuhissa ja uuden vessan rakentamisessa.

Vaaran Vaeltajat onnittelevat kaikkia II-luokan Mannerheim-soljen saajia!