23.11.2018 - Itsenäisyyspäivän kirkko ja lupauksenanto 6.12.

Vaaran Vaeltajat kutsuu kaikki lippukunnan jäsenet vanhempineen perinteiseen itsenäisyyspäivän kirkkoon ja joulujuhlaan torstaina 6.12. klo 11 alkaen Leppävaaran kirkolla (Veräjäkallionkatu 2). Kirkkotilaisuuden jälkeen on VaVan joulujuhla, jossa on tarjolla kuumaa juotavaa ja pientä purtavaa, sekä tietenkin palkitaan ahkerimmat adventtikalenterien myyjät! Tilaisuus päättyy klo 13 jälkeen.

Lippukunnan uudet sudenpennut ja seikkailijat antavat partiolupauksensa jumalanpalveluksen lopussa. Partiolupaukseen voitte tutustua osoitteessa www.vava.fi/partiolupaus , lisäksi sivulta löytyy myös ohjeistus tunnustuksettoman partiolupauksen vaihtoehtoihin.

Tulettehan ajoissa paikalle! Lupauksenantajien tulisi olla paikalla klo 10.30., muut partiolaiset viimeistään 10.45. Molempiin tilaisuuksiin ovat lämpimästi tervetulleita kaikki VaValaiset perheineen. Partiolaisten pukukoodina on partiohuivi ja partiopaita (tai muu sininen paita).

Joulujuhlan yhteydessä myydään myös Vaaran Vaeltajien hihamerkkejä (2 €/kpl), huiveja (5 €/kpl) sekä joulutorttuja (2 €/kpl). Joulutorttujen myyntitulot lahjoitetaan kokonaisuudessaan Suomen Punaisen Ristin Nuorten Turvataloille.

Joulutorttuja, merkkejä ja huiveja voi ostaa käteisellä ja yhteyksien toimiessa myös pankkikortilla.

Lisätiedot: Viola Varila p. 045 114 0001