19.1.2018 - Kesäleiri Kliffan ilmoittautuminen

19.1.2018 - Kesäleiri Kliffan ilmoittautuminen

Lippukuntamme osallistuu Pääkaupunkiseudun Partiolaisten yhteiselle Kliffa-leirille ensi kesänä 23.-30.7.2018. Leiri järjestetään Evon retkeilyalueella Hämeenlinnassa ja sinne odotetaan arviolta 5000 osallistujaa, joista osa tulee ulkomailta.

Sudenpennuille leiri on lyhyempi, joka on vain kolme yötä 23.-26.7. Myös muut halukkaat voivat osallistua vain lyhyemmän leirin ajaksi. Osallistujien ilmoittautuminen tapahtuu 15.1.-5.3. jäsenrekisteri Kuksassa (huoltaja ilmoittaa alle 18-vuotiaan). Lue lisää ilmoittautumisesta täältä. Leirin hinta on pitkän leirin valitseville 210 euroa ja lyhyemmän ajan leireileville 130 euroa. Hinta sisältää leiriohjelman lisäksi täyden ylläpidon kuljetuksineen. Leirimaksuun on mahdollista hakea stipendiä ilmoittautumisen yhteydessä.

”Yhdessä enemmän uutta.” Se tiivistää Pääkaupunkiseudun Partiolaisten järjestyksessään seitsemännen piirileirin yhteen lauseeseen. Vain Kliffalla meillä kaikilla on mahdollisuus kokea partio yhdessä, omien lippukuntakavereiden ja uusien tuttavuuksien kanssa. Kun monta pientä ihmistä ja porukkaa kohtaavat, syntyy suuri kokemus, jossa olemme kaikki osallisia.

Lisätietoa leiristä saat sekä leirin nettisivuilta: www.kliffa2018.fi että leirilippukunnanjohtajaltamme Urban Backilta: urban.back00@gmail.com