15.1.2015 - Ilmoittautuminen Roihulle päättyy pian!

15.1.2015 - Ilmoittautuminen Roihulle päättyy pian!

Ilmoittaudu Roihulle!

Ensi kesänä kaikki Vaaran Vaeltajien vuonna 2004 tai sitä aikaisemmin syntyneet lähtevät Finnjamboree Roihulle! Varmista paikkasi leirillä ilmoittautumalla nyt! Ilmoittautuminen päättyy jo 24.1.2016

Finnjamboreella tarkoitetaan koko Suomen kattavaa leiriä - ja onpa leirille tulossa myös kansainvälisiä vieraita. Finnjamboree on erityinen kokemus jota ei todellakaan kannata missata. Finnjamboreita järjestetään noin kuuden vuoden välein joten nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen!

Ilmoittautuminen leirille päättyy 24.1. joten kannattaa ilmoittautua pian. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen Kuksa järjestelmän kautta. Leirin hinta on 220-240€ riippuen lopullisesta osallistujamäärästä ja leiri järjestetään Evon leirintäalueella. Leirillä Vaaran Vaeltajat muodostaa leirilippukunnan, joten leirielämää pääsee viettämään tutussa seurassa ja ohjelmissa toki tutustumaan myös uusiin tuttavuuksiin.

Leirilippukunnanjohtajina toimivat leirin aikana Nora Simanainen ja Kati Tanner, jotka pitävät huolta leirilippukunnan toiminnasta leirin aikana. Ennen leiriä kysymyksiin Roihusta saa Laura Kanniselta (laura (a) vava.fi)

Kannattaa käydä myös tutustumassa Roihun nettisivuihin www.roihu2016.fi. Kaikkea tietoa onkin hyvä ensin etsiä Roihun nettisivuilta ja vasta sen jälkeen ottaa Lauraan yhteyttä sähköpostitse.