14.11.2019 - Joulujuhla ja lupauksenanto 6.12.

Vaaran Vaeltajat kutsuu kaikki lippukunnan jäsenet vanhempineen perinteiseen itsenäisyyspäivän kirkkoon ja joulujuhlaan perjantaina 6.12. klo 11 alkaen Leppävaaran kirkolla (Veräjäkallionkatu 2).

Kirkkotilaisuuden jälkeen on VaVan joulujuhla, jossa on tarjolla kuumaa juotavaa ja pientä purtavaa, sekä tietenkin palkitaan ahkerimmat adventtikalenterien myyjät! Tilaisuus päättyy klo 13 jälkeen.

Lippukunnan uudet sudenpennut ja seikkailijat antavat partiolupauksensa jumalanpalveluksen lopussa. Partiolupaukseen voitte tutustua osoitteessa www.vava.fi/partiolupaus , lisäksi sivulta löytyy myös ohjeistus tunnustuksettoman partiolupauksen vaihtoehtoihin.

Tulettehan ajoissa paikalle! Lupauksenantajien tulisi olla paikalla klo 10.15., muut partiolaiset viimeistään 10.30. Molempiin tilaisuuksiin ovat lämpimästi tervetulleita kaikki VaValaiset perheineen. Partiolaisten pukukoodina on partiohuivi ja partiopaita (tai muu sininen paita).

Partiopaitaan ja merkkeihin löydät ohjeita täältä. Mikäli merkit eivät kuitenkaan ole vielä partiopaidassa, niin ei huolta! Paikalle voi silti tulla hyvillä mielin.

Joulujuhlan yhteydessä myydään myös Vaaran Vaeltajien hihamerkkejä (2 €/kpl ja huiveja (5 €/kpl). Maksuvälineinä toimivat käteinen ja kortti.

Lisätiedot: Nora Simanainen, lpkj(a)vava.fi