12.3.2020 - Vaaran Vaeltajien toiminta tauolle toistaiseksi

Huom! Tämän uutisen julkaisun jälkeen on tullut uutta ohjeistusta. Lue ajantasainen ohjeistus täältä.

Suomen Partiolaiset on tänään 12.3.2020 ohjeistanut, että partiotoiminta laitetaan toistaiseksi tauolle korona-viruksen vuoksi. Vaaran Vaeltajat noudattaa Suomen Partiolaisten ohjeistusta.

Vaaran Vaeltajien ryhmien kokoukset, retket ja kaikki muutkin tapahtumat on siis peruttu ainakin 15.4. asti.

Jos olet jo ehtinyt ilmoittautua jollekin Vaaran Vaeltajien retkelle ja maksaa ilmoittautumismaksun, retkimaksu tullaan palauttamaan.

Väiski-kesäleiriä tämä ei ainakaan toistaiseksi koske, koska leiri on vasta heinä-elokuussa. Väiskin järjestämisestä vastaa Espoon Partiotuki.

Tiedotamme toiminnan jatkumisesta tai tauon pitenemisestä siinä vaiheessa, kun saamme Suomen Partiolaisilta uutta ohjeistusta.

Lue lisää Suomen Partiolaisten tiedotteesta: https://www.partio.fi/ajankohtaista/partiotoiminta-toistaiseksi-tauolle-koronaviruksen-takia/

----

Päivitys 13.3.2020:

Tässä tarkempaa tietoa koronaviruksen aiheuttamasta partiotauosta:


  • Kaikki Vaaran Vaeltajien ryhmien kokoukset, retket ja muutkin partiotapahtumat on peruttu ainakin 15.4. asti.


  • Ainoana poikkeuksena edellä mainittuun on yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous, joka pidetään 26.3. Kokoukseen voi osallistua etäyhteydellä ja suosittelemme, että kaikki kokoukseen osallistuvat osallistuvat nimenomaan etäyhteydellä. Lisätietoa kevätkokouksesta: http://bit.ly/39PckMb


  • Yksittäiset ryhmät saattavat tauon aikana pitää kokouksia etäyhteydellä. Jos ryhmä pitää etäkokouksia, niin ryhmänjohtajat tiedottavat niistä partiolaisia ja vanhempia erikseen.


  • Seuraamme Suomen Partiolaisten ohjeistusta ja aloitamme kokoukset, retket ja muun toiminnan uudelleen sen mukaan, mitä Suomen Partiolaiset ohjeistaa. Tiedotamme toiminnan jatkumisesta tai tauon pitenemisestä siinä vaiheessa, kun saamme Suomen Partiolaisilta uutta ohjeistusta.


  • Väiski-kesäleiri on tarkoitus järjestää normaalisti. Vavalaisia leirille ilmoittautui 121 eli ennätysmäärä! Väiski-kesäleirin järjestää Espoon Partiotuki ja leirin johtoryhmä seuraa tilanteen kehittymistä. Lisätietoa täältä: http://bit.ly/33inoiI


  • Selvyyden vuoksi: Tiedossamme ei ole, että kellään VaVan toimintaan osallistuneella olisi todettu tai edes epäilty koronavirusta. Tauossa on kyse Suomen Partiolaisten valtakunnallisesta linjauksesta, jonka tarkoitus on ehkäistä viruksen leviämistä ja joka perustuu viranomaisten ohjeistuksiin.


Kiitokset ymmärryksestä, toivottavasti pääsemme normaalin partiotoiminnan pariin mahdollisimman pian!