Ilmoittaudu Hollywood-Riihitykseen

Hollywood-Riihitykseen ilmoittautui varsinaisena ilmoittautumisaikana 32 kisaajaa! Jälki-ilmoittautuminen on vielä auki to 23.5. asti!)

Hollywood-Riihitys kilpaillaan 24.-26.5. ja kilpailuun ilmoittaudutaan viimeistään 15.5. Riihitys on Vaaran Vaeltajien perinteinen kevään päättävä partiotaitokilpailu, jossa ratkaistaan lippukunnan seikkailija- ja tarpojaryhmien välinen kisamestaruus.

Tämän vuoden Riihityksen teemana on Hollywood. Riihitykseen osallistuvat kaikki seikkailijat ja tarpojat. Kilpailu käydään 3-5 hengen kisavartioissa, jotka jaetaan ryhmittäin.

Ilmoittautuminen

Riihitykseen ilmoittaudutaan VaVan Holvi-kaupassa viimeistään keskiviikkona 15.5. (jälki-ilmoittautuminen on auki to 23.5. asti): www.vava.fi/holvi

Kisamaksu on 20 euroa (jälki-ilmoittautumismaksu 25 euroa). Lisäksi jokainen osallistuja tarvitsee mukaan rahaa tai matkakortin kahteen B-C-matkaan (Espoon sisäiseen matkaan). Verenpunaiseen sarjaan osallistuvat tarvitsevat rahan tai matkakortin kolmeen B-C-matkaan.

Sarjajako

  • Baby Blue: Sarvivalaat, Powerpandat, Jääponit ja Muurahaiset
  • Viherpippuri: Kengurut ja Metsäpeurat
  • Verenpunainen: Despacitot (jos ei ollut Riihityksessä 2018) ja Superlaamat

Lähtö, kilpailun kulku ja paluu

Baby Blue ja Viherpippuri

Lähtö on perjantaina 24.5. klo 17-19 Leppävaarasta Sellolta (tarkempi aika Kisakirjeessä). Perjantaina pystytetään laavut ja valmistaudutaan kilpailuun. Kilpailu alkaa lauantaiaamulla. Lauantain aikana kierretään rasteja Nuuksiossa. Kilpailu päättyy lauantai-iltana ja palkintojen jako on sunnuntaina. Molemmat yöt nukutaan kisavartioittain laavuissa Vavakan pihassa (laavu on pieni kangasmajoite, jossa on pohja ja hyttysverkko). Paluu Leppävaaraan on klo 13-15 sunnuntaina (tarkempi aika Kisakirjeessä).

Verenpunainen

Kilpailijoiden lähtö on perjantaina 24.5. klo 17 Sellolta. Verenpunaisen sarjan kilpailu alkaa jo perjantaina. Ensimmäinen yö nukutaan Nuuksiossa laavussa ja toinen yö laavussa Vavakan pihassa. Sekä perjantain että lauantain aikana kierretään rasteja Nuuksiossa. Kilpailu päättyy sunnuntaiaamuun mennessä ja palkintojen jako on sunnuntaina. Paluu Leppävaaraan on klo 13-15 sunnuntaina (tarkempi aika Kisakirjeessä).

Uudistuksia vuodelle 2019

Riihitykseen on tehty tälle vuodelle muutamia uudistuksia:

  • Riihitys kestää kaikille 2 yötä (perjantaista sunnuntaihin)
  • Lähtö ja paluu ovat kaikille Leppävaarasta (partiolaisen voi halutessaan hakea sunnuntaina Vavakalta myös autolla)
  • Lauantaina rasteja kiertäessä ylimääräiset tavarat voi jättää laavuun ja mukanaan kantaa vain rasteilla tarpeelliset tavarat.
  • Omia eväitä ei tarvita, sillä ruokailut ovat Vavakalla ja lauantaipäiväksi kilpailijoille jaetaan eväät.

Kisakirje

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse kisakirje maanantaina 20.5. Kisakirjeessä kerrotaan tarkemmat lähtö- ja paluuajat sekä annetaan varustelista.

Lisätietoa

Lisätietoa saa kisanjohtajalta Leo Lehtiseltä leo(a)vava.fi