Pàgina d'inici

Hola! 

Benvinguts al lloc web dels cursets de valencià organitzats pel sindicat USO i impartits per jo mateix, Miquel Navarro. Mitjançant esta pàgina em propose oferir-vos materials suplementaris i enllaços d'interés per tal de facilitar l'aprenentatge. A l'esquerra trobareu una barra lateral amb tots els apartats que aniré emplenant. Si teniu cap dubte, ja sabeu que podeu contactar amb a través del correu electrònic (miquelnavarromanchon@gmail.com).

Gaudiu i apreneu!

Miquel


ACTUALITZACIONS

02/02/2015 : Afegit un nou apartat (Quaderns UMH) amb els quaderns de teoria+exercicis de nivell B1 (elemental) i C1 (mitjà) amb els seus corresponents solucionaris. Perfectes per a practicar sobretot conjugació verbal però també qualsevol altre tema.

18/12/2014 : Afegit l'apartat dictats amb els primers 5 dictats en àudio/PDF per a la correcció. A mesura que avance el curs aniré pujant-ne més. Actualitzat l'apartat "Recursos en línia" amb més recursos.

29/05/2015 : Afegit el solucionari del llibre als arxius d'esta mateixa pàgina. El podeu trobar davall del tot.

25/02/2014 : Afegides les correccions dels exercicis d'ortografia, exercicis de pronoms febles i apartat de morfologia verbal. A més, afegits els documents en format .doc de la teoria de cada apartat i creació d'un apartat "Llistat de fitxers" on s'inclouen tots els arxius de teoria, exercicis i correccions en una sola pàgina.
Comments