Välkommen!

Nyheter 2018
Vill du vara med i styrelsen?
2018-02-19
På årsmötet väljer föreningen styrelse. Styrelsen är de som planerar terminsprogrammen och aktiviteterna i föreningen. Nu söker vi nya förmågor som vill engagera sig för att göra föreningen bättre.

Det som förväntas av alla i styrelsen är att kunna delta på styrelsemöten som är den första onsdagen i månaden under terminerna, samt vanligtvis två arbetsdagar, en i augusti och en i januari.

Utöver personer som vill vara med i en trevlig styrelse och göra föreningens aktiviteter bättre letar vi specifikt efter någon som vill vara kassör eftersom Sanna efter lång och trogen tjänst skulle vilja arbeta mer med att utveckla andra frågor i styrelsen.

Styrelsen skulle även behöva dig som är odlingsintresserad och vill driva odlingsfrågan i föreningen samt dig som vill arbeta med ungdomsfrågor och hur vi lockar juniorer.

Anmäl intresse eller kom med frågor till Mattias Wacker och Mattias Westermark på valberedning@uppsalaakvarieforening.se
 

Resa till Akvariehelg 2018 i Göteborg, 6-8 april
2018-02-19
Vi blir ett gäng som kommer att åka ner och delta i en helg full av spännande föreläsningar och aktiviteter. De första har redan anmält sig. Ett viktigt syfte med vårt deltagande är att UAF förbereder sig inför värdskapet av detta evenemang 2019. Föreningen stöttar därför de medlemmar som önskar delta i detta arbete genom att sponsra med inträdesavgiften till akvariehelgen i Göteborg (600 kr).

Vi kommer att försöka samordna själva resan till evenemanget när vi vet hur många som vill åka. Läs mer och boka här: http://www.akvariehelg.se/Arbetsgrupp till Akvariehelg i Uppsala 2019
2018-02-19
Nästa vår är det UAF som arrangerar årets akvariehelg och det är dags att komma igång. Därför söker vi nu dig som vill jobba med ett avgränsat projekt och ett tydligt mål. Stödet från Nordiska Ciklidsällskapet är stort, såväl praktiskt som ekonomiskt. Uppgifterna är bland annat att kontakta föredragshållare (Ciklidsällskapet har många bra förslag) och sponsorer, planera mat samt ta fram och sprida reklam. 

Anmäl intresse på info@uppsalaakvarieforening.seHjälp till med loppis 2018
2018-02-19
Vi tänkte ha loppis i vår igen, närmare bestämt den 24 mars. Vill du hjälpa Jan, Jonathan och Kristian att förbereda? Hör i så fall av dig direkt till någon av dem.Storauktionen 2018
2018-02-19
Nu har föreningen en god grundstruktur för hur storauktionerna kan genomföras och vår årliga storauktion har fått ett gott rykte och lockar många säljare och köpare. ”Bra kan bli bättre”! Vill du vara med och fortsätta utvecklingen av föreningens storauktion? Anmäl intresse till info@uppsalaakvarieforening.se.
Tack för denna termin!
2017-12-22
Vi hoppas att ni har haft ett bra år och önskar er ett intressant och akvaristiskt 2018!

julefisk
Februari 2018

21:a Månadsmöte: Årsmöte och föredrag
Årsmötet är det tillfälle då föreningen beslutar om verksamheten och om hur föreningen ska utformas. 

Efter årsmötet får vi några presentationer av vad vi gjort på sistone och Erik ger tips på hur man blir av med andmat.

Vill du vara med i styrelsen? Kontakta Mattias och Mattias i valberedningen på valberedning@uppsalaakvarieforening.se

Har du förslag på förändringar? Skicka en motion till info@uppsalaakvarieforening.se. Be ordföranden om hjälp om du är osäker på hur en motion skrivs.

Tid: Fika från ca 18:30. Årsmötet startar 19:00.
Plats: Biotopia
Fika: Föreningen bjuder traditionsenligt på smörgåstårta
Auktion: Ja
Fri entré
Har du några frågor? Maila info@uppsalaakvarieforening.se

Apistogramma Macmasteri. Foto: Lotta Bjerketorp.

Uppsala Akvarieförening

Är du också intresserad av den fascinerande undervattensvärld som ett akvarium kan utgöra? Varmt välkommen i så fall till en entusiastisk förening där alla är välkomna! Vi träffas regelbundet och lyssnar på intressanta föreläsningar, fikar och umgås.

Du får gärna komma på ett par månadsmöten och "testa" innan du bestämmer dig för att bli medlem.

Att komma på mötena och se vad du tycker kostar inget. Läs mer om att vara medlem här. Vi finns på Facebook. Gå med; deltag i intressanta diskussioner och håll koll på vad som händer.Uppsala Akvarieförening tackar våra sponsorer:

 


Underordnade sidor (1): Arkiv