Välkommen!

Nyheter 2017Vårt nya auktionsprogram i testfasen!
2017-09-19

I Uppsala akvarieförening håller vi på med ett arbeta med att utveckla ett nytt program för att hantera auktioner och loppisar. Det börjar bli färdigt, så vi tänkte att vi skulle prova att använda det på auktionen på medlemsmötet på onsdag.

Om ni som tänkt sälja går in på uaf.tmoz.no-ip.org och registrerar er så kan ni sedan logga in med den e-postadress ni anger och ert lösenord. Då kan ni registrera era poster. Man behöver inte registrera alla poster på en gång, det går bra att fylla på efterhand. Registrera bara fram till klockan 15:00 på onsdag då vi behöver tid att sätta upp inför kvällen. Det går också bra att registrera på plats, men det är ganska kort tid innan auktionen och vi vill gärna få webbregistreringen testad.

På sidan kan man se alla registrerade poster och om man har ett konto kan man se en lista över de poster man själv registrerat, lite som en packlista när man står och håvar och inte kommer ihåg vad man sagt att man ska ta med.

Hittar ni fel, ser det konstigt ut eller har ni synpunkter så hör av er till styrelsen@uppsalaakvarieforening.se.Kom ihåg ny mötesordning i höst
2017-09-19
Kom ihåg att vi börjar med fika 18:30 och sedan är det auktion prick 19:00, följt av föredrag. Stark representation i SARF
17 april 2017
Efter avslutandet av årsmötet för Sveriges akvarieföreningars riksförbund (SARF) står det klart att UAF går in med stort engagemang. Fyra personer representerar föreningen och vi hoppas på att kunna ta med oss lite av den glädje som finns hos oss!
UAF ordnar Ciklidstämman 2019
17 april 2017

Det är nu beslutat att UAF i sammarbete med Nordiska Ciklidsällskapet ordnar Ciklidstämman 2019. Mer information kommer.


Oktober

18:e, kl. 18:30, månadsmöte
4 x favoritfiskar

Fyra medlemmar berättar om varsin favorit, varför de charmats av just denna, och hur de gör för att hålla den.

Plats: Biotopia
Fika och auktion
Fri entré

28:e, 8:00 till ca 16:00
Samåkning till Örebro AKs storauktion

Lördagen den 28e åker vi tillsammans till kanske årets största akvarieauktion, i Örebro. Resan kan tyckas lång, men väl framme väntar en välordnad tillställning med stora chanser att hitta fynd och ovanliga arter eftersom örebroarna lockar folk från hela landet. 

Vi träffas kl 07.45 vid Shellmacken i Kvarnbolund (busshållplats Kvarnbolund) för att åka i samlad trupp kl 08.00. UAF sponsrar bensinkostnaden för alla sina medlemmar som samåker genom det här evenemanget. Glöm inte att anmäla dig!

Vi kommer att fika och luncha i Örebro eller på vägen under dagen

Örebros schema för dagen:
kl 9-10.30 Inlämning av gods
kl 11         Start utrop (ungefär)
 
Mer detaljerad information finns på VAAFs facebooksida samt i länken nedan. Där finns även information till säljare.
http://orebroak.se/storauktion2.htmlHar du några frågor eller vill anmäla dig? Maila info@uppsalaakvarieforening.se

Apistogramma Macmasteri. Foto: Lotta Bjerketorp.

Uppsala Akvarieförening

Är du också intresserad av den fascinerande undervattensvärld som ett akvarium kan utgöra? Varmt välkommen i så fall till en entusiastisk förening där alla är välkomna! Vi träffas regelbundet och lyssnar på intressanta föreläsningar, fikar och umgås.

Du får gärna komma på ett par månadsmöten och "testa" innan du bestämmer dig för att bli medlem.

Att komma på mötena och se vad du tycker kostar inget. Läs mer om att vara medlem här. Vi finns på Facebook. Gå med; deltag i intressanta diskussioner och håll koll på vad som händer.Uppsala Akvarieförening tackar våra sponsorer:

 


Underordnade sidor (1): Arkiv