Start

Nyheter 2017


Stark representation i SARF
17 april 2017
Efter avslutandet av årsmötet för Sveriges akvarieföreningars riksförbund (SARF) står det klart att UAF går in med stort engagemang. Fyra personer representerar föreningen och vi hoppas på att kunna ta med oss lite av den glädje som finns hos oss!
UAF ordnar Ciklidstämman 2019
17 april 2017

Det är nu beslutat att UAF i sammarbete med Nordiska Ciklidsällskapet ordnar Ciklidstämman 2019. Mer information kommer.


Maj

17:e, kl. 18:30, månadsmöte
Hemma hos-reportage
Fyra representanter har åkt runt och dokumenterat frivillliga medlemmars akvarier. Med ord och bild berättar de om vad de har sett och hört.

Plats: Biotopia
Fika och auktion
Fri entré

OBS
Kom ihåg att vi börjar med fika 18:30 och sedan är det auktion prick 19:00, följt av föredrag.23:e, kl. 18:30
Terminsavslutning på Ekolsunds fiskodling
Vi hälsar på hos Eddies odling av akvariefisk, det finns möjlighet att handla om man vill. Föreningen bjuder på korvgrillning och dricka.
Samåkning för de som vill. Samling vid Shellmacken i Stenhagen18:00.
Apistogramma Macmasteri. Foto: Lotta Bjerketorp.

Uppsala Akvarieförening

Är du också intresserad av den fascinerande undervattensvärld som ett akvarium kan utgöra? Varmt välkommen i så fall till en entusiastisk förening där alla är välkomna! Vi träffas regelbundet och lyssnar på intressanta föreläsningar, fikar och umgås.

Du får gärna komma på ett par månadsmöten och "testa" innan du bestämmer dig för att bli medlem.

Att komma på mötena och se vad du tycker kostar inget. Läs mer om att vara medlem här. Vi finns på Facebook. Gå med; deltag i intressanta diskussioner och håll koll på vad som händer.Uppsala Akvarieförening tackar våra sponsorer:

 


Underordnade sidor (1): Arkiv