Välkommen!

Nyheter 2017


Föranmälan till storauktionen öppen!
2017-11-03
Nu är du välkommen att anmäla dina poster till årets storauktion här:
Medlemsavgift 2018 och boklotteri
2017-11-10
Vi planerar för ett spännande 2018 med föredrag om till exempel lo-tec salt, resa till Göteborg och utflykter till Stockholm! Det enda som krävs är ett medlemskap i föreningen. 

Boklotteriet är ett sätt att uppmuntra tidiga betalningar och går ut på att de som betalar i oktober 2017 fick 3 lottnummer, de som betalar i november får 2 och i december 1 nummer. På årsmötet sker sedan en dragning där vinnande nummer får valfri akvariebok till ett värde av upp till 500 kr!Vårt nya auktionsprogram i testfasen!
2017-09-19

I Uppsala akvarieförening håller vi på med ett arbeta med att utveckla ett nytt program för att hantera auktioner och loppisar. Det börjar bli färdigt, så vi tänkte att vi skulle prova att använda det på auktionen på medlemsmötet på onsdag.

Om ni som tänkt sälja går in på XX (borttagen då skarp länk finns ovan) och registrerar er så kan ni sedan logga in med den e-postadress ni anger och ert lösenord. Då kan ni registrera era poster. Man behöver inte registrera alla poster på en gång, det går bra att fylla på efterhand. Registrera bara fram till klockan 15:00 på onsdag då vi behöver tid att sätta upp inför kvällen. Det går också bra att registrera på plats, men det är ganska kort tid innan auktionen och vi vill gärna få webbregistreringen testad.

På sidan kan man se alla registrerade poster och om man har ett konto kan man se en lista över de poster man själv registrerat, lite som en packlista när man står och håvar och inte kommer ihåg vad man sagt att man ska ta med.

Hittar ni fel, ser det konstigt ut eller har ni synpunkter så hör av er till styrelsen@uppsalaakvarieforening.se.Kom ihåg ny mötesordning i höst
2017-09-19
Kom ihåg att vi börjar med fika 18:30 och sedan är det auktion prick 19:00, följt av föredrag. Stark representation i SARF
17 april 2017
Efter avslutandet av årsmötet för Sveriges akvarieföreningars riksförbund (SARF) står det klart att UAF går in med stort engagemang. Fyra personer representerar föreningen och vi hoppas på att kunna ta med oss lite av den glädje som finns hos oss!
UAF ordnar Ciklidstämman 2019
17 april 2017

Det är nu beslutat att UAF i sammarbete med Nordiska Ciklidsällskapet ordnar Ciklidstämman 2019. Mer information kommer.


November

15:e, kl. 18:30, månadsmöte

Akvariets kemi

Den hängivne akvaristen och tillika kemiläraren Mattias Westermark benar ut saker som pH, Kh, nitrit och andra begrepp som man stöter på i hobbyn.

  • Plats: Biotopia
  • Fika och auktion
  • Fri entré
Har du några frågor? Maila info@uppsalaakvarieforening.se

Apistogramma Macmasteri. Foto: Lotta Bjerketorp.

Uppsala Akvarieförening

Är du också intresserad av den fascinerande undervattensvärld som ett akvarium kan utgöra? Varmt välkommen i så fall till en entusiastisk förening där alla är välkomna! Vi träffas regelbundet och lyssnar på intressanta föreläsningar, fikar och umgås.

Du får gärna komma på ett par månadsmöten och "testa" innan du bestämmer dig för att bli medlem.

Att komma på mötena och se vad du tycker kostar inget. Läs mer om att vara medlem här. Vi finns på Facebook. Gå med; deltag i intressanta diskussioner och håll koll på vad som händer.Uppsala Akvarieförening tackar våra sponsorer:

 


Underordnade sidor (1): Arkiv