Välkommen!

Nyheter 2017


Tack för en lysande storauktion!
2017-12-10
Årets storauktion är avslutad och vi tackar alla funktionärer och besökare för era insatser!Föranmälan till storauktionen öppen!
2017-11-03
Nu är du välkommen att anmäla dina poster till årets storauktion här:
Medlemsavgift 2018 och boklotteri
2017-11-10
Vi planerar för ett spännande 2018 med föredrag om till exempel lo-tec salt, resa till Göteborg och utflykter till Stockholm! Det enda som krävs är ett medlemskap i föreningen. 

Boklotteriet är ett sätt att uppmuntra tidiga betalningar och går ut på att de som betalar i oktober 2017 fick 3 lottnummer, de som betalar i november får 2 och i december 1 nummer. På årsmötet sker sedan en dragning där vinnande nummer får valfri akvariebok till ett värde av upp till 500 kr!Vårt nya auktionsprogram i testfasen!
2017-09-19

I Uppsala akvarieförening håller vi på med ett arbeta med att utveckla ett nytt program för att hantera auktioner och loppisar. Det börjar bli färdigt, så vi tänkte att vi skulle prova att använda det på auktionen på medlemsmötet på onsdag.

Om ni som tänkt sälja går in på XX (borttagen då skarp länk finns ovan) och registrerar er så kan ni sedan logga in med den e-postadress ni anger och ert lösenord. Då kan ni registrera era poster. Man behöver inte registrera alla poster på en gång, det går bra att fylla på efterhand. Registrera bara fram till klockan 15:00 på onsdag då vi behöver tid att sätta upp inför kvällen. Det går också bra att registrera på plats, men det är ganska kort tid innan auktionen och vi vill gärna få webbregistreringen testad.

På sidan kan man se alla registrerade poster och om man har ett konto kan man se en lista över de poster man själv registrerat, lite som en packlista när man står och håvar och inte kommer ihåg vad man sagt att man ska ta med.

Hittar ni fel, ser det konstigt ut eller har ni synpunkter så hör av er till styrelsen@uppsalaakvarieforening.se.Kom ihåg ny mötesordning i höst
2017-09-19
Kom ihåg att vi börjar med fika 18:30 och sedan är det auktion prick 19:00, följt av föredrag. Stark representation i SARF
17 april 2017
Efter avslutandet av årsmötet för Sveriges akvarieföreningars riksförbund (SARF) står det klart att UAF går in med stort engagemang. Fyra personer representerar föreningen och vi hoppas på att kunna ta med oss lite av den glädje som finns hos oss!
UAF ordnar Ciklidstämman 2019
17 april 2017

Det är nu beslutat att UAF i sammarbete med Nordiska Ciklidsällskapet ordnar Ciklidstämman 2019. Mer information kommer.
December 2017

20:e, kl. 18:30, månadsmöte

Foderspecial

Vi lär oss mer om fodret räkmix och testar att tillverka själva. Medlemmar får med sig ett prov hem.

+ Julklappsutdelning till alla medlemmar!

  • Plats: Biotopia
  • Fika och auktion
  • Fri entré
  • Ta med julklapp för ca 50 kr till julklappsbytet


Tisdag 12:e, kl. 19:00    

Medlemskväll på Akvariehobby

Erling bjuder som tidigare år in till akvariemingel efter stängning! Ta chansen att i lugn och ro prata fisk och titta på allt som finns.  

Anmälan krävs. info@uppsalaakvarieforening.se
Har du några frågor? Maila info@uppsalaakvarieforening.se

Apistogramma Macmasteri. Foto: Lotta Bjerketorp.

Uppsala Akvarieförening

Är du också intresserad av den fascinerande undervattensvärld som ett akvarium kan utgöra? Varmt välkommen i så fall till en entusiastisk förening där alla är välkomna! Vi träffas regelbundet och lyssnar på intressanta föreläsningar, fikar och umgås.

Du får gärna komma på ett par månadsmöten och "testa" innan du bestämmer dig för att bli medlem.

Att komma på mötena och se vad du tycker kostar inget. Läs mer om att vara medlem här. Vi finns på Facebook. Gå med; deltag i intressanta diskussioner och håll koll på vad som händer.Uppsala Akvarieförening tackar våra sponsorer:

 


Underordnade sidor (1): Arkiv