ALTRES FESTIVALS de CONTES


Festival Intercultural de Contes de Torrent

 BLOG del FESTIVAL "Un Torrent de contes"

* Un Torrent de contes 06

* Un Torrent de contes 07

Són molts els festivals de contes que estan naixent a tot arreu per donar resposta a la necessitat de la gent de recuperar la paraula contada en viu i en directe. A cadascun d'ells s'investiga sobre la narració oral des d'una perspectiva diferent. Com veureu el nostre petit festival té una voluntat intercultural, i en ell trobareu tant aspectes locals com globals per la voluntat que tenim de donar la paraula a tothom. Ens interessa saber què "conten" les gents de tot arreu i particularment, perquè estem en un món cada vegada més global, què conten els creadors que viuen entre aquestes gents. Però també ens interessa la veu dels escriptors que han escrit sobre la diversitat, com per exemple...

EL MUNDO d' Eduardo Galeano 

 Un hombre del pueblo Neguá, en la costa de Colombia, pudo subir al alto cielo. A la vuelta, contó. Dijo que había contemplado, desde allá arriba, la vida humana. Y dijo que somos un mar de fueguitos.

El mundo es eso- reveló-. Un montón de gente, un mar de fueguitos.

Cada persona brilla con luz propia entre todas las demás. No hay dos fuegos iguales. Hay fuegos grandes y fuegos chicos y fuegos de todos los colores. Hay gente de fuego sereno, que ni se entera del viento, y gente de fuego loco, que llena el aire de chispas.

Algunos fuegos, fuegos bobos, no alumbran ni queman; pero otros arden la vida con tantas ganas que no se puede mirarlos sin parpadear, y quien se acercan, se enciende. 

FESTIVALS de CONTES

- Festival de l'Oralitat. Elx

- Festival Encontes de Narració Oral d'Altea

- Campanya de Narració Oral. Castelló
- Cuentos Los Silos. Canarias
- Etnosur
- Fest. del Sur. Agüimes
- Festival de l'Oralitat. Castelló
- Marató. Barcelona
- Maratón Guadalajara
- Sant Joan Conta. Alacant
- Spoken Word. Sevilla

- Altres festivals a Catalunya
- Altres Festivals

ANIMACIÓ LECTORA

FESTIVALS  INTERNACIONALS

COL·LABORADORS