Državno univerzitetno prvenstvo v odbojki na mivki 2018/19

Razpis državnega univerzitetnega prvenstva v odbojki na mivki 2018/19
V sredo, 22. 5. 2019 se bo v Rekreacijskem parku Koper odvijalo državno univerzitetno prvenstvo (DUP) v odbojki na mivki. Tekmovanje je razpisano za 16 ekip v vsaki tekmovalni kategoriji, vsako univerzitetno središče lahko prijavi omejeno število ekip. Tekmuje se po Pravilih za turnirje odbojke na mivki, v štirih različnih kategorijah (študenti in zaposleni - rekreativno ter študenti tekmovalno, moški, ženske). Ekipo sestavljata dva/dve športnika/ce. Tekmovanje v tekmovalni kategoriji šteje kot delne kvalifikacije za udeležbo na Evropskem univerzitetnem prvenstvu v odbojki na mivki, ki bo potekalo med 21. 7. in 26. 7. 2019 v Kopru. Ekipe prijave oddajo pri športnih zvezah univerz, kjer študirajo. Rok za prijavo je ponedeljek, 20. 5. 2019 do 12:00.Oddaja prijave se izvede pri organizacijah v družini Slovenske univerzitetne športne zveze:
Ljubljana – ŠZUL
Maribor – ŠZUM
Primorska – ŠZUP
ostalih višješolskih/visokošolskih zavodov – SUSA

Kotizacija za tekmovanje je 10€/osebo. V kotizacijo je vštet obrok s pijačo.

V tekmovalni kategoriji lahko nastopajo študenti s slovenskim državljanstvom in s statusom v študijskem letu 2018/19 na kateremkoli višješolskem ali visokošolskem zavodu v Sloveniji in tujini (višje šole, samostojni visokošolski zavodi, univerze) in diplomanti višješolskih in visokošolskih študijskih programov, ki so ali bodo diplomirali med 1. 1. 2018 in 22. 5. 2019 (dnevom tekmovanja).

V rekreativni kategoriji lahko nastopajo študenti s statusom v študijskem letu 2018/19 na kateremkoli višješolskem ali visokošolskem zavodu v Sloveniji (višje šole, samostojni visokošolski zavodi, univerze) ter zaposleni na višješolskih in visokošolskih izobraževalnih zavodih (za zaposlitev šteje redno delovno razmerje za določen ali nedoločen čas).

Člana/članici posamezne ekipe morata imeti status na istem visokošolskem (univerzi, samostojnem visokošolskem zavodu) ali višješolskem zavodu.

V vsaki tekmovalni kategoriji je razpisanih 16 prostih mest. Število ekip je omejeno po posameznih visokošolskih zavodih:
1 - Univerza v Ljubljani: 8
2 - Univerza Maribor: 4
3 - Univerza na Primorskem: 2
4 - Drugi visokošolski zavodi v Sloveniji: 2

Povezava do FB dogodka