Tervetuloa Helsinki Aiki Clubin sivuille!

Carousel imageCarousel image

Perehdytyskurssi 25.-26.1. !

Viikonlopun aikana tutustutetaan lajin perusperiaatteisiin, kuten turvallisiin kaatumisiin, lajinomaiseen liikkumiseen ja lyönteihin ja potkuihin. Kurssilla harjoitellaan aseettomia tekniikoita.

Paikka: Länsi-Pasila

Lisätietoa tästä.

Perustutkinto-opiskelijoille kurssi 40 euron hintaan! Kurssimaksu sisältää Fudoshin ry:n jäsenmaksun, ja yhden kuukauden harjoittelun Pasilan salilla.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja kurssista: info [at] daitoryu.fi


Yliopiston Daitoryu Aikijujutsu -harjoitusryhmä aloitti toimintansa syksyllä 2009. Harjoitukset ovat tarkoitettu ensisijaisesti Helsingin yliopiston ja Aalto yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle. Toimimme läheisessä yhteistyössä euroopan pääsalin Fudoshin ry :n kanssa.

Daitoryu aikijujutsu on kokonaisvaltainen kamppailutaito, jonka tavoitteena on hyvän itsepuolustustaidon lisäksi harrastajan fyysisen ja henkisen kunnon kehittäminen ja ylläpitäminen.

Harjoittelun aloittaminen:

Uudet harjoittelijat ovat aina tervetulleita! Aikaisempaa kokemusta Daitoryusta tai muista kamppailulajeista ei tarvita. Harjoittelun voit aloittaa sinulle sopivana ajankohtana tulemalla suoraan harjoituksiin.

Tarvittavat varusteet:

- Collegepaita tms. ja verkkarit. (Huomioithan, että harjoitellessa paidasta otetaan tarttumaotteita ja housut saattavat hankautua lattiaa vasten.)

Email: aiki.helsinki [at] gmail.com

Harjoitukset:

Keskiviikkoisin:

Klo 18:00-19:30

Paikka: Fudoshin dojo Winqvistinkatu 1 (Länsi-Pasila) (kartta) (pysäköinti) (reittiopas)

Perjantaisin:

Klo 18:00-19:30

Paikka: Otahalli, Aavasali Otaranta 6 (kartta) (pysäköinti) (reittiopas)