Ulriken Janitsjar slagverk

Har du lyst å spille slagverk i Ulriken Janitsjar?
 
Vi har i øyeblikket 38 musikanter i Hovedkorpset, og like mange i Juniorkorpset.
 
Vi understreker at vi ikke vil stjele fra andre korps, og hvis man skal spille i UJ i tillegg, er det viktig å snakke med dirigenten i førstekorpset om det! Hvis du savner utfordringer i eget skolekorps, gi beskjed fremfor å bare slutte, men begynn gjerne hos oss i tillegg :)
 
 
Ulriken Janitsjar har mye utstyr
Våre dirigenter og dyktige slagverkinstruktører gir slagverkerne muligheter til å strekke seg, utvikle evner og bruke instrumenter. Slagverkerne kan i tillegg til i korpset, også opptre som solister eller grupper i ulike konkurranser eller på konserter.
 
Alle våre trommiser får låne et sett med klokkespill og en øvings"tromme", som de får ha så lenge de spiller med oss. Musikerne bruker det utstyret som instruktørene og dirigentene synes passer for dem, og øker utfordringene etter hvert.
 
Vi har flere trommesett, fire pauker, ny vibrafon, ny konsertstortromme og ny stor gong. Og vi har mange nye trommer og cymbaler i ulik størrelse. Og vi har også xylofon, klokkespill, med mer. Og mange stikkebrett, notestativ. Og mye småutstyr.
 
Les om instrumentene i menyen til venstre, og se liste over deler av slagverkparken her.
 
 
 
 
 
 
 
Juniorkorpset 2012
 
Juniorkorpset 2012
 
Aspirant 2012
 
 
 
 
 
 
 
Seminar Osterøy august 2012 HK
 
Øving til NM våren 2012 HK, "Paganini Variations"
 
Seminar Osterøy august 2012 HK
 
 
NMF-kurs, Musikkeveka i Eid 2012.