Etusivu

Hei,

Olen Ulla Vaalimaa ja valmistuin hierojaksi Savon ammatti- ja aikuisopistossa 2011.

Aikaisemmin olen työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä päivittäistavarakaupassa, huonekaluliikkeessä ja kangaskaupassa sekä omassa yrityksessä. Olen myös tehnyt töitä kuntoutuksen puolella Vaalijalan Nenonpellon yksikössä kehitysvammaisten parissa.

Lihashuollon tärkeyden olen myös omassa elämässäni tullut huomaamaan.  Kävin apua hankimassa kipeytyneisiin lihaksiin hierojalta.  Näin tämäkin ala tuli tutuksi ja alkoi kiinnostaa työnnä.

Hieronta auttaa jaksamaan elämän pyörteissä. Sopii hyvin yhdessä muun lihashuollon kanssa pitämään lihaskuntoa, mielenterveyttä ja rentoutta yllä.

Suosittelen ottamaan silloin tällöin detox-kehonpuhdistuksen. Siitä saa apua myös laihduttamiseen, koska se tehostaa kehonpuhdistautumista, jolloin myös aineenvaihdunta paranee. Itse käytän detox-kehonpuhdistusta  noin kahdeksan kertaa vuoteen. Hoidoista olen saanut lisää energiaa ja nivelet ovat tuntuneet paremmilta. Myös nukkuminen on tullut rauhallisemmaksi ja olen aamulla virkeämpi. Hoitoa tehostamaan voi ottaa muutaman hieronnan. 

Hoidot toteutetaan sinun toiveittesi ja tarpeittesi pohjalta.


Tervetuloa.