Om ULF


Om ULF

Menu

Forside

Om ULF

ULF-Ungdom

KNUUS.dk

Brugervejledere

Aktiviteter

Opslagstavlen

Links

Medlemskab

Ansatte på ULF;s kontor

Kontakt  

Hvem er ULF?
ULF er en forkortelse, som står for Udviklingshæmmedes LandsForbund. ULF er en forening for mennesker, der erudviklingshæmmede.

Forenede kræfter
I Danmark er det almindeligt, at man organiserer sig og melder sig ind i forskellige foreninger. Vi har haft svært ved at gøre det samme og vi har prøvet at blive holdt ude - at blive moppet. Tidligere har vi ikke haft tradition for at organisere os selv. Men i ULF gør vi det. Sammen er vi nu engang stærkest.

Du er vigtig
"Vi kan mere end du tror, men vi behøver din hjælp".          Vi mener det faktisk. Din hjælp er vigtig i ULF - ogULF er vigtig for dig. Sammen kan vi nemlig nå mange mål,       som vi for blot for få år siden måtte opgive,                    fordi vi blev overset og holdt ude.

Det handler om dig
Mange af os synes det er svært at finde en god ven eller kæreste. I ULF har mange fundet sig nye venner eller en kæreste. ULF handler nemlig også om venskaber.

ULF påvirker politikerne
Som Udviklingshæmmede har vi drømme og forhåbninger til et godt liv - lige som alle andre. Vi her blot behov for lidt hjælp og støtte. ULF arbejder året rundt for at skabe opmærksomhed omkring vores livssituation. Vi forsøger at påvirke dem, der har indflydelse — for kun derigennem opnår vi forbedringer.

Vi er ikke alene - heldigvis
ULF her et tæt samarbejde med Landsforeningen LEV,     som også støtter os økonomisk.

ULF arbejder for at:

  • Blive hørt og få indflydelse på sager,                        der handler om os.
  • Informere andre udviklingshæmmede.
  • Laver Kursus og ferieture.
  • Vi som udviklingshæmmede ikke bliver udsat for mobning og diskrimination fra andre i samfundet.
  • ULF udgiver et blad 6 gange om året, hvori man kan læse om hvad der sker i ULF.