Dongeng peter pan dalam bahasa Denmark

Dongeng peter pan dalam bahasa Denmark


I et område kaldet Edwardian i London boede Wendy Darling med sine to yngre brødre. Deres forældre forlod dem i et hus pleje tilhører damen Nana. På en aften, hvor Mrs. Nana var væk, Wendy Darling vækket af en mærkelig lyd. Så løb hun mod lyden. Hun så en dreng ved navn Peter Pan. Wendy var overrasket og spurgte ham: "Hvad laver du her?" "Jeg leder efter min skygge" Peter svarede. Endelig Wendy hjalp peter for at lede efter sin skygge. Efter at finde skygge, blev Wendy syning Peters skygge at holde på som før. Endelig fik Peter Pan sin skygge tilbage. Han takkede for Wendy og lovede at besøge hende igen.

Efter et par dage, Peter Pan tilbage til at besøge Wendy. Han var ledsaget af en jaloux lille fe opkaldt Tinker Bell. Wendy var meget glad; hun introducerede dem begge til hendes lillebror. Peter Pan fortalte dem alt om Neverland, en verden fuld af vidundere. Han vil også gerne opfordre dem til at gå og bo på Neverland. Wendy og hendes bror var glade for det invitation. De enedes også om at gå.

"Før du går du nødt til at lære at flyve først" spurgte Peter Pan. Wendy Darling og hendes bror var forvirret, fordi de ikke vidste, hvordan man flyver. Så Klokkeblomst hjalp dem. Hun drysses magiske støv mod Wendy og hendes bror. Endelig tre af dem kan flyve. Med hjælp fra Peter pan, de kom ud af vinduet af huset til Neverland.

Wendy og hendes brødre opholdt sig et par uger på Neverland. De levede med en flok forsvundne børn. De var børn, der var tabt og aldrig fundet igen. Der Wendy og hendes brødre spillede heldigvis med dem. The Lost Children spurgte Wendy at være deres mor. Wendy kunne ikke afvise anmodningen. Bagefter blev hun deres pårørende. Wendy fortæller altid en historie til dem før de går i seng.

En ond pirat ved navn kaptajn krog på udkig efter tilstedeværelsen af ​​Peter Pan og de tabte børn. Kaptajn krog er deres fjende i Neverland. Han var hævn mod Peter Pan, fordi han allerede skåret sin hånd og gav den til krokodiller. Krokodillen spiste den hånd og et ur, der tilhører kaptajn krog. Uret holdes ringetoner i maven af ​​krokodille. Det krokodille fortsatte med at følge ham tilslutte den fortsætter, hvor han gik. I månedsvis, kaptajn kroge ledte efter deres skjulested. Efter en lang tid, endelig opdagede han skjulested. Så begyndte han at lægge planer for at fange dem.

Efter så lang tid passet af Wendy Darling, begyndte de tabte børn til at føle sig nostalgisk med en rigtig familie. Wendy inviterede dem alle også at bo hos hende i den virkelige verden. De var meget glade og ønskede at gå med Wendy. Til sidst de alle spurgte Peter Pan at lade dem gå ind i den virkelige verden. Først Peter Pan nægtede, men efter at de tvang han tillod dem. Han bad Tinker Bell for at gøre plads til den virkelige verden. Wendy også inviteret Peter Pan til at gå, "Kom med os!" "Nej, jeg vil aldrig gå ud af denne verden og blive voksen" sagde Peter Pan. Han ville forlade dem.

Da Wendy og de tabte børn var ved at gå til den virkelige verden, blev kaptajn krog kommer. Han kidnappede dem til sit skib. Tinker Bell, der overlevede fortalte Peter Pan, "Peter, Wendy og de andre er blevet kidnappet af Kaptajn Klo!" Sagde Tinker Bell. Peter Pan var chokeret, "Jeg er nødt til at redde dem!" Sagde Peter Pan.

Peter Pan fløj meget hurtigt ind i et piratskib at redde dem. Over skibene, Peter Pan så de var bundet. Med sin intelligens, Peter Pan lavet en lyd som et ur ringede. Lyden gjorde hele besætningen bange. De troede, at det var krokodille, der ønskede at angribe dem længere. Én efter én, besætningen gik til at springe i vandet. Så Peter pan hoppede om bord til at angribe forblive besætning. Endelig lykkedes Peter Pan til at løslade Wendy og de tabte børn. Indser han var blevet narret, kaptajn kroge ud og angreb Peter Pan. Så skete hård kamp mellem dem. De støder sammen deres sværd om bord. Peter Pan skubbede kaptajn krog faldt i havet og derefter kaptajn krog spist af en krokodille, der ventede på ham i havet. Endelig de alle overlevede fra kaptajn krog.

De forsvundne børn skiftet mening. De ønskede at bo i Neverland med Peter Pan og Klokkeblomst. Så Peter Pan blev eskorteret Wendy og hendes brødre vendte tilbage til den virkelige verden. Når sikkert hjem, Wendy spurgte Peter Pan til at bo hos dem. Men Peter Pan afviste det stadig. Han lovede at besøge Wendy igen en dag.

Baca artikel lainnya :
Eye care softgel
Comments