Dongeng peter pan dalam bahasa Belanda

Dongeng peter pan dalam bahasa Belanda


In een gebied genaamd Edwardian in Londen woonde Wendy Darling met haar twee jongere broers. Hun ouders lieten hen in een huis zorg behoort tot de dame Nana. Op een avond toen mevrouw Nana weg was, Wendy Darling wakker door een vreemd geluid. Daarna liep ze in de richting van het geluid. Ze zag een jongen genaamd Peter Pan. Wendy was verrast en vroeg hem: "Wat doe jij hier?" "Ik ben op zoek naar mijn schaduw" antwoordde Peter. Tenslotte Wendy hielp peter om te zoeken naar zijn schaduw. Na het vinden van de schaduw, was Wendy naaien Peter's schaduw op stok als voorheen. Ten slotte kregen we Peter Pan zijn schaduw terug. Hij bedankte voor Wendy en beloofde haar opnieuw te bezoeken.

Na een paar dagen, Peter Pan terug naar Wendy bezoeken. Hij werd vergezeld door een jaloerse kleine fee genaamd Tinker Bell. Wendy was erg blij; Ze introduceerde ze allebei naar haar jongere broer. Peter Pan vertelde hen alles over Neverland, een wereld vol wonderen. Hij zou ook graag willen uitnodigen om te gaan en verblijf in Neverland. Wendy en haar broer waren blij over die uitnodiging. Zij kwamen ook overeen om te gaan.

"Voordat je gaat je moet leren om eerst te vliegen", vroeg Peter Pan. Wendy Darling en haar broer waren in de war omdat ze niet weten hoe om te vliegen. Daarna Tinker Bell werd hen te helpen. Ze besprenkeld magie stof in de richting van Wendy en haar broer. Tot slot, de drie van hen kunnen vliegen. Met de hulp van Peter Pan, kwamen ze uit het raam van het huis om Neverland.

Wendy en haar broers verbleven voor een paar weken in Neverland. Ze woonden met een bos van vermiste kinderen. Zij waren kinderen die verloren waren en nooit meer gevonden. Er Wendy en haar broers speelden gelukkig met hen. The Lost Children gevraagd Wendy om hun moeder te zijn. Wendy kon het verzoek niet weigeren. Daarna werd ze hun verzorgers. Wendy vertelt altijd een verhaal om hen voor het slapen gaan.

Een kwade piraat genaamd Captain Hook op zoek naar de aanwezigheid van Peter Pan en de verloren kinderen. Captain Hook is hun vijand in Neverland. Hij was wraak tegen Peter Pan, omdat hij al zijn hand gesneden en gaf het aan krokodillen. De krokodil aten die hand en een klok die behoren tot kapitein haak. De klok bleef rinkelen in de buik van de krokodil. Dat krokodil bleef hem volgen haak blijft waar hij ook ging. Maandenlang kapitein haken zochten hun schuilplaats. Na een lange tijd, eindelijk ontdekte hij de schuilplaats. Toen begon hij plannen om ze te vangen te maken.

Na zo lang verzorgd door Wendy Darling, de verloren kinderen begonnen nostalgisch te voelen met een echte familie. Wendy ze allemaal ook uitgenodigd om bij haar in de echte wereld. Ze waren erg blij en wilde met Wendy. Uiteindelijk ze allemaal vroegen Peter Pan om hen te laten gaan in de echte wereld. In eerste instantie Peter Pan weigerde, maar nadat ze dwong hij liet hen. Hij vroeg Tinker Bell manier om de echte wereld te maken. Wendy ook uitgenodigd Peter Pan om te gaan, "Kom met ons mee! '' Nee, ik zal nooit uit te gaan van deze wereld en word volwassen", zegt Peter Pan. Hij was van plan om ze te verlaten.

Toen Wendy en de verloren kinderen waren op het punt om te gaan naar de echte wereld, werd kapitein haak komen. Hij ontvoerde ze naar zijn schip. Tinker Bell die overleefden verteld Peter Pan, "Peter, Wendy en de anderen zijn ontvoerd door Captain Hook!" Zei Tinker Bell. Peter Pan was geschokt: "Ik heb om hen te redden!" Zei Peter Pan.

Peter Pan vloog heel snel in een piratenschip om hen te redden. Boven de schepen, Peter Pan zagen ze waren vastgebonden. Met zijn intelligentie, Peter Pan maakte een geluid als een klok ging. Het geluid maakte de hele crew bang. Ze dachten dat het was krokodil die wilde ze niet meer aan te vallen. Één voor één, de bemanning ging om te springen in het water. Toen sprong Peter pan aan boord aan te vallen blijven bemanning. Tenslotte Peter Pan in geslaagd om Wendy en de verloren kinderen vrij te laten. Realiseren dat hij bedrogen had, captain haken uit en viel Peter Pan. Toen gebeurde er felle strijd tussen hen. Ze waren hun zwaarden botsende aan boord. Peter Pan duwde kapitein haak viel in de zee en vervolgens Captain Hook opgegeten door een krokodil die in de zee was op hem te wachten. Tenslotte ze allemaal overleefd van Kapitein Haak.

De vermiste kinderen van gedachten veranderd. Ze wilden verblijven in Neverland met Peter Pan en Tinker Bell. Toen werd Peter Pan begeleid Wendy en haar broers terug naar de echte wereld. Eenmaal veilig thuis, Wendy vroeg Peter Pan bij hen te blijven. Maar Peter Pan verwierp het nog steeds. Hij beloofde Wendy weer eens te bezoeken.

Baca artikel lainnya :
Eye care softgel
Comments