Harjoitukset

Treeneihin osallistuminen

Seurassa on siirrytty käyttämään Nimenhuuto-palvelua.

Kaikkia seuran harrastajia pyydetään täydentämään aina tulevan viikon harjoituksiin osallistuminen palvelun kautta, sikäli kun harjoituksista tulee ilmoitus sähköpostiin. Tämä auttaa harjoituksen pitäjiä suunnittelemaan harjoitukset paremmin. Nimenhuudon kautta myös ilmoitetaan myös mahdolliset yksityiskohdat harjoituksiin liittyen, esimerkiksi onko tarvetta suojille.

Treenit

Tiistain ja torstain vuorot ovat normaalit harjoitusvuorot värivöille. Peruskurssin treenit pyörivät samaan aikaan.

Maanantain vuoro Snellmanian tatamilla / peilihuoneessa (Snellmanian pääsisäänkäynnistä sisään, heti vasemmalle portaat ylös ja niin pitkälle kunnes perillä) on avoin vuoro jonne voi osallistua kaikki vähintään Sykettä-palloilutarran omaavat henkilöt.


Kuopion harjoitusajat:

Viikonpäivä kloPaikkaKuvaus
Maanantai 17:15 - 18:10
Snellmanian pelihuone    avoin Sykettä-vuoro
Tiistai17:00 - 18:55Studentian liikuntahalli, sali 3Peruskurssi ja värivyöt
Keskiviikko16:00 - 17:55Studentian liikuntahalli, sali 3Kickfit, avoin Sykettä-vuoro, ks. alla oleva linkki
Torstai16:00 - 17:55Studentian liikuntahalli, sali 3Peruskurssi ja värivyöt

Joensuun harjoitusajat:


Viikonpäivä kloPaikkaKuvaus
Tiistai19:00 - 21:00Karelia AMK Tikkarinne, yläkerran jumppasali
Peruskurssi ja värivyöt
Torstai19:30 - 21:00Karelia AMK Tikkarinne, yläkerran jumppasali
Peruskurssi ja värivyöt

Kickfit-kuntopotkunyrkkeilytunnit

Harjoitukset pidetään keskiviikkoisin klo 16.00-18.00, Studentian liikuntahallissa.

Info ja ilmoittautuminen korkeakoululiikunnan sivuillaMukaan pääsee korkeakoululiikunnan ryhmäliikunnan maksulla 30 euroa/lukukausi. Seuran jäsenelle / peruskurssilaiselle riittää palloilumaksu (15 euroa/lukukausi).

Kickfit on kamppailulajeista tuttuja lyöntejä ja potkuja yhdistelevä suosittu High Intensity Interval Training -tyyppinen (HIIT) harjoittelumuoto. Harjoitukset ovat hyvin fyysisiä, pääosin pariharjoitteita lyönti- ja potkumaaleihin, mikä suurena erona mm. body combatiin. Pääpaino on aktiivisella tekemisellä, tekniset perusteet lyönteihin ja potkuihin kuitenkin opetetaan jotta harjoittelu on turvallista ja tehokasta. Kickfit soveltuu aina vasta-alkajista kokeneemmillekin kamppailulajiharrastajille, sillä kaikki harjoittelevat omalla taito- ja kuntoalueellaan. Alkuun ei tarvitse muuta kuin kiristämättömät vaatteet ja tsemppiä. Omat nyrkkeily- tai säkkihanskat ovat miellyttävä lisä harjoittelussa, vaikka treeneissä voikin lainata hanskoja seuran kaapista. Harjoittelijoita ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Monet vakuutusyhtiöt tarjoavat erityisiä vakuutuksia kamppailulajeille ja vakuutuksellisesti Kickfit voidaan rinnastaa potkunyrkkeilyksi tai Taekwon-Do:ksi.