Etusivu


Itä-Suomen yliopiston Taekwon-Do on
 ITF Taekwon-Doa harjoittava seura ja Suomen ITF Taekwon-Don virallinen jäsenseura.

Seura toimii Kuopiossa ja Joensuussa. Kuopiossa seuraan voivat liittyä Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-ammattikorkeakoulun perus- ja jatko-opiskelijat sekä henkilökunta. Joensuussa seuraan voivat liittyä Itä-Suomen yliopiston ja Karelia-ammattikorkeakoulun perus- ja jatko-opiskelijat sekä henkilökunta.

Lisätietoja harjoituksista ja Kickfit-tunneista tällä sivulla.


Ajankohtaista

 • Peruskurssit alkavat Kuopiossa ja Joensuussa tiistaina 12.9. Lisätietoa kohdasta peruskurssi. Rohkeasti mukaan!
 • Syyskauden kick-off järjestetään Kuopiossa 3.9. alkaen klo 10! Luvassa on kaksi treeniä Snellmanialla, kuplafutista ja yhdessä syömistä. Lisätietoa on lähetetty sähköpostiin.
 • Lauantaina 27.5. järjestettiin Joensuussa harjoituspäivä, vyökoe ja kauden päättäjäiset. Tapahtumaan osallistui 11 seuramme harrastajaa. Vyökokeen päätteeksi saimme neljä uutta vihreää vyötä. Päättäjäisissä sodittiin jousipyssyillä ja hikisen kamppailun jälkeen suuntasimme yhteiselle illalliselle. Syyskauden kick-off järjestetään Kuopiossa, siitä lisätietoa kesällä!
 • Boosabumit Teemu Autio (I dan) ja Ella Oinonen (I dan) on valittu maajoukkueeseen edustamaan Suomea liikesarjoissa lokakuussa järjestettävissä MM-kilpailuissa! Isot onnittelut molemmille!
 • Kickfit on kevään 2017 saatu virallisesti päätökseen, kiitos kaikille osallistujille! Toukokuun viimeiset vuorot ovat seuran vapaassa käytössä, joten sillä saralla järjestetään edelleen ohjattuja harjoituksia seuran jäsenille.
 • 13.4.2017 järjestettiin TampereCup 2017, missäs muuallakaan kuin Tampereella! Seurasta osallistuivat kilpailuihin "Hyvät, pahat ja Awat" eli Teemu Malmström (2gup), Pauli Turunen (1gup) ja Awat Yousefi (3gup). Tällä kertaa kilpailut oli tarkoitettu pelkästään värivöille, ja pitkästä aikaa mukana olivat myös joukkuesarjat. Lisäksi sabum Ismo Mäkinen (IV dan) ja boosabum Teemu Autio (I dan) hääräilivät tuomarin penkillä. Seuran mitalisaldoksi jäi seuraavanlainen saalis:

  - Pauli Turunen: kultaa -70kg ottelu
  - Teemu Malmström: kultaa -85kg ottelu ja kultaa 5-1gup liikesarjoista
  - Awat Yousefi: pronssia -85kg ottelu

  Lisäksi kultaa koko tiimille joukkueottelusta! Tästä on hyvä lähteä rakentamaan ja valmistautumaan kesäkuussa Puolassa järjestettävään Taekwon-Don European Cupiin.

 • Itä-Suomen yliopiston Taekwon-Do menestyi loistavasti 4.-5.2.17 järjestetyissä SM-/Helmicup-kilpailuissa! Melkein kaikki kilpailijat saavuttivat mitalisijan. Kilpailijoiden lisäksi mukana olivat sabumit Olli Leino ja Ismo Mäkinen huoltajan tehtävissä sekä Karim Khanji tuomarina. Sabum Mäkinen toimi myös tuomarina. Lue kisakertomus täältä. Seuran mitalisaldosta muodostui seuraavanlainen:

  - Ella Oinonen, SM-kulta I dan liikesarjoista ja SM-hopea -56kg ottelusta
  - Simo Mölsä, SM-pronssi -70kg ottelusta
  - Oskari Timonen, SM-pronssi -85kg ottelusta
  - Pauli Turunen, kultaa värivöiden -70kg ottelusta
  - Awat Yousefi, kultaa värivöiden -85kg ottelusta
  - Teemu Malmström, kultaa värivöiden -78kg ottelusta ja pronssia värivöiden liikesarjoista