Etusivu

Itä-Suomen yliopiston Taekwon-Do on ITF Taekwon-Doa harjoittava seura ja Suomen ITF Taekwon-Don virallinen jäsenseura.

Seura toimii Kuopiossa ja Joensuussa. Kuopiossa seuraan voivat liittyä Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-ammattikorkeakoulun perus- ja jatko-opiskelijat sekä henkilökunta. Joensuussa seuraan voivat liittyä Itä-Suomen yliopiston ja Karelia-ammattikorkeakoulun perus- ja jatko-opiskelijat sekä henkilökunta.

Lisätietoja harjoituksista ja Kickfit-tunneista tällä sivulla.

Ajankohtaista

 • Itä-Suomen yliopiston Taekwon-Do menestyi loistavasti 4.-5.2.17 järjestetyissä SM-/Helmicup-kilpailuissa! Melkein kaikki kilpailijat saavuttivat mitalisijan. Kilpailijoiden lisäksi mukana olivat sabumit Olli Leino ja Ismo Mäkinen huoltajan tehtävissä sekä Karim Khanji tuomarina. Sabum Mäkinen toimi myös tuomarina. Lue kisakertomus täältä. Seuran mitalisaldosta muodostui seuraavanlainen:

  - Ella Oinonen, SM-kulta I dan liikesarjoista ja SM-hopea -56kg ottelusta
  - Simo Mölsä, SM-pronssi -70kg ottelusta
  - Oskari Timonen, SM-pronssi -85kg ottelusta
  - Pauli Turunen, kultaa värivöiden -70kg ottelusta
  - Awat Yousefi, kultaa värivöiden -85kg ottelusta
  - Teemu Malmström, kultaa värivöiden -78kg ottelusta ja pronssia värivöiden liikesarjoista

 • Seura järjestää keväällä 2017 Kuopiossa uuden peruskurssin ja sen tiimoilta myös lajinäytöksen. Lajinäytös järjestetään tiistaina 17.1. klo 18 Studentian salissa, lohkossa 3. llmoittaudu mukaan ja jaa tapahtuma kavereille! Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita katselemaan näytöstä ja kokeilemaan erilaisia lyöntejä ja potkuja. Maanantain kaikille avoin vuoro ja keskiviikon Kickfit jatkavat Sykettä-kalenterissa myös keväällä. Tulukeehan mukkaan!
  • Seuralle menestystä World Cupista! World Cup on ylivoimaisesti suurin Taekwon-Do-tapahtuma maailmassa. Unkarissa järjestettyihin kilpailuihin osallistui melkein 2000 kilpailijaa. Kuopion ja Joensuun seurojamme edustivat boosabumit Teemu Autio ja Simo Mölsä sekä värivyöt Ella Oinonen, Teemu Malmström ja Pauli Turunen. Taso oli korkea ja jokainen erävoitto vaati kovasti töitä. Ella voitti naisten värivöiden liikesarjakategoriassa ja naisten alle 56-kg ottelussa pronssia! Onnittelut mitaleista! Jokainen Itä-Suomen yliopiston Taekwon-Don kilpailija edusti seuraa hienosti ja seura on ylpeä kasvateistaan!