Etusivu

Itä-Suomen yliopiston Taekwon-Do on ITF Taekwon-Doa harjoittava seura ja Suomen ITF Taekwon-Don virallinen jäsenseura.

Seura toimii Kuopiossa ja Joensuussa. Kuopiossa seuraan voivat liittyä Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-ammattikorkeakoulun perus- ja jatko-opiskelijat sekä henkilökunta. Joensuussa seuraan voivat liittyä Itä-Suomen yliopiston ja Karelia-ammattikorkeakoulun perus- ja jatko-opiskelijat sekä henkilökunta.

Lisätietoja harjoituksista ja Kickfit-tunneista tällä sivulla.

Ajankohtaista

  • Syksyn tapahtumat, kuten leirit ja kilpailut löytyvät liiton sivuilta.

  • Syksyn peruskurssi alkaa Kuopiossa lajikokeilulla tiistaina 8.9.2020 kello 17:00, mukaan pääsee saapumalla treeneihin ja ilmoittautumalla treenien vetäjälle. Sitovat ilmoittautumiset 20.9.2020 mennessä. Treenaaminen on tutustumismielessä veloituksetonta ilmaisten Sykettä viikkojen ajan, eli 31.8.2020 - 13.9.2020.

  • Peruskurssi kestää koko syksyn ajan ja halukkaat voivat kurssin jälkeen osallistua vyökokeeseen joulukuun tienoilla (tarkempi päivämäärä sovitaan yhdessä kurssilaisten kanssa). Kurssin hinta edullisimmaan on 72 €, joka sisältää seuran puolivuosittaisen jäsenmaksun (20 €), peruskurssimaksun ja harjoitteluun oikeuttavan Liittolisenssin (32 €) ja vyökoemaksun (10 €). Lisäksi osallistujilta edellytetään Sykettä-liikuntatarraa (joko palloilu- tai ryhmäliikuntatarra).

  • Peruskurssin treenejä järjestetään kahdesti viikossa, lisäksi harrastajilla on oikeus osallistua maanantaisin pidettävälle, kaikille avoimelle Sykettä-tunnille sekä keskiviikkoisin pidettävälle Kickfit-tunnille.

  • Lopullinen hinta kurssille määräytyy valitun lisenssin kattavuuden perusteella. Jokaisella Taekwon-Do -harrastajalla tulee olla harrastamiseen oikeuttava lisenssi. Edullisin vaihtoehto, Liittolisenssi, oikeuttaa osallistumaan treeneihin, leireille, kilpailuihin ym. tapahtumiin, mutta ei pidä sisällään vakuutusturvaa vahinkojen varalle. Lisenssien hinta vaihtelee vakuutuksen laajuuden mukaan. Lue lisää eri vaihtoehdoista alla olevasta linkistä:

  • Syksyn peruskurssi alkaa Joensuussa torstaina 10.9.2020 klo 18:30. Varustukseksi riittää verryttelyhousut ja t-paita. Joensuussa kokeilujakso kestää koko syyskuun ajan, minkä jälkeen voit päättää haluatko jatkaa peruskurssilla. Mikäli jatkat, peruskurssin hinta on 59 euroa, mikä sisältää peruskurssimaksun ja liittolisenssin. Kurssin päätteeksi järjestetään vyökoe yhteistyössä Kuopion seuran kanssa, vyökoemaksu on 10 euroa. Tarvitset myös Sykettä-liikuntatarran (palloilu- tai ryhmäliikuntatarra).

  • Harjoituksia järjestetään Joensuussa kahdesti viikossa, harjoitusajat sivun alareunassa ja Sykkeen kalenterissa.

  • Lisätietoa muista lisenssi- ja vakuutusvaihtoehdoista ylläolevassa linkissä.