Etusivu

Itä-Suomen yliopiston Taekwon-Do on ITF Taekwon-Doa harjoittava seura ja Suomen ITF Taekwon-Don virallinen jäsenseura.

Seura toimii Kuopiossa ja Joensuussa. Kuopiossa seuraan voivat liittyä Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-ammattikorkeakoulun perus- ja jatko-opiskelijat sekä henkilökunta. Joensuussa seuraan voivat liittyä Itä-Suomen yliopiston ja Karelia-ammattikorkeakoulun perus- ja jatko-opiskelijat sekä henkilökunta.

Lisätietoja harjoituksista ja Kickfit-tunneista tällä sivulla.

Ajankohtaista

  • Syksyn vyökokeet pidettiin Kuopiossa 27.11. ja Joensuussa 1.12. Kuopiossa graduoijana toimi sabum Olli Leino (5 dan) ja Joensuussa sabum Karim Khanji (4 dan). Kaikki vyökokeeseen osallistuneet saivat uuden vyöarvon, ja Joensuussa ensimmäisen peruskurssin tuloksena graduoitiin ensimmäiset keltaiset vyöt. Onnea kaikille vyökokeessa menestyneille!
    • Joensuun seura hyväksyttiin virallisesti Suomen ITF Taekwon-Don jäseneksi 12.11. Torniossa järjestetyssä syyskokouksessa!
    • Seuralle menestystä World Cupista! World Cup on ylivoimaisesti suurin Taekwon-Do-tapahtuma maailmassa. Unkarissa järjestettyihin kilpailuihin osallistui melkein 2000 kilpailijaa. Kuopion ja Joensuun seurojamme edustivat boosabumit Teemu Autio ja Simo Mölsä sekä värivyöt Ella Oinonen, Teemu Malmström ja Pauli Turunen. Taso oli korkea ja jokainen erävoitto vaati kovasti töitä. Ella voitti naisten värivöiden liikesarjakategoriassa ja naisten alle 56-kg ottelussa pronssia! Onnittelut mitaleista! Jokainen Itä-Suomen yliopiston Taekwon-Don kilpailija edusti seuraa hienosti ja seura on ylpeä kasvateistaan!    Tärkeää tietoa Taekwon-Do -lisenssistä:


    http://www.taekwon-do.fi/liitto/lisenssit/