Etusivu

Itä-Suomen yliopiston Taekwon-Do on ITF Taekwon-Doa harjoittava seura ja Suomen ITF Taekwon-Don virallinen jäsenseura.

Seura toimii Kuopiossa ja Joensuussa. Kuopiossa seuraan voivat liittyä Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-ammattikorkeakoulun perus- ja jatko-opiskelijat sekä henkilökunta. Joensuussa seuraan voivat liittyä Itä-Suomen yliopiston ja Karelia-ammattikorkeakoulun perus- ja jatko-opiskelijat sekä henkilökunta.

Lisätietoja harjoituksista ja Kickfit-tunneista tällä sivulla.

Ajankohtaista

  • Seuralle menestystä World Cupista! World Cup on ylivoimaisesti suurin Taekwon-Do-tapahtuma maailmassa. Unkarissa järjestettyihin kilpailuihin osallistui melkein 2000 kilpailijaa. Kuopion ja Joensuun seurojamme edustivat boosabumit Teemu Autio ja Simo Mölsä sekä Ella Oinonen, Teemu Malmström ja Pauli Turunen. Taso oli korkea ja jokainen erävoitto vaati kovasti töitä. Ella voitti naisten värivöiden liikesarjakategoriassa ja naisten alle 56-kg ottelussa pronssia! Onnittelut mitaleista! Jokainen Itä-Suomen yliopiston Taekwon-Don kilpailija edusti seuraa hienosti ja seura on ylpeä kasvateistaan!
  • Syksyn peruskurssit alkavat! Kuopiossa järjestetään lajinäytös ja kokeilutunti tiistaina 13.9. klo 18 Studentialla. Joensuussa vastaava tapahtuma järjestetään tiistaina 20.9. klo 19.30 Karelia-AMK:n Tikkarinteen kampuksen peilisalissa (Tikkarinne 9). Peruskurssin hinta on 69 euroa ja sisältää peruskurssimaksun sekä liittolisenssin. Lisätietoja ja harjoitusajat täältä. Tervetuloa!Tärkeää tietoa Taekwon-Do -lisenssistä:


http://www.taekwon-do.fi/liitto/lisenssit/