Etusivu

Itä-Suomen  Yliopiston Taekwon-Do on Itä-Suomen Yliopiston Kuopion kampuksen ja Savonia-ammattikorkeakoulun perus- ja jatko-opiskelijoiden sekä henkilökunnan oma ITF Taekwon-Doa harjoittava seura, joka on Suomen ITF Taekwon-Don virallinen jäsenseura.

Lisätietoja harjoituksista ja Kickfit-tunneista tällä sivulla.

Ajankohtaista

  • 13.4. pidettiin seuran vuosikokous, jossa valittiin paitsi uusi hallitus, päätettiin seuran nimen vaihtamisesta, Kuopion yliopistoa kun ei enää virallisesti ole. Kunhan nimenvaihtoon liittyvät viralliset osuudet on suoritettu, Kuopion yliopiston Taekwon-Do tullaan tuntemaan nimellä Itä-Suomen yliopiston Taekwon-Do. Seurallamme on lisäksi suuria suunnitelmia laajentaa toimintaansa myös opinahjomme toiselle kampukselle Joensuuhun. Stay tuned!


  • Sabum Olli Leino kävi Kuopiossa pitämässä 12.4. peruskurssille ja halukkaille värivöille vyökokeen. Kaikki kokeeseen osallistuneet saivat uuden vyöarvon kannettavakseen. Onnittelut kaikille osallistuneille!


  • Tampereella järjestetettiin tänä keväänä 28.4.-1.5. ITF Taekwon-Do:n EM-kisat. Kisat olivat menestys niin tapahtumana kuin myös Suomen maajoukkueellekin! Lisätietoa kilpailujen virallisilta kotisivuilta.


  • TampereCup IV järjestettiin 12.3. Tampereella Hervannassa. Jo perinteeksi muodostuneesta turnauksesta lähti vähintään yhtä perinteisesti myös useampi mitali Kuopioon. Lisää infoa kisakertomuksista.
Tärkeää tietoa Taekwon-Do -lisenssistä:


http://www.taekwon-do.fi/liitto/lisenssit/