• Kallelse till årsmöte tisdag 27 februari
  Anmälan och information. OBS tillfälligt fel i samband med ompekning till nya hemsidan. Går för tillfället inte att komma åt den. Åter i morgon (torsdag)/ Klas
  Inlagd 21 feb. 2018 13:04 av UKF Jollesegling
 • Vandringspriserna 2017
  Inlagd 16 nov. 2017 05:20 av UKF Jollesegling
 • Kallelse till höstmöte 15 november

  Hej seglarvänner!

  Onsdagen 15 november är det dags för höstens medlemsmöte. Kom och gör din röst hörd och var med att börja planeringen av nästa års verksamhet, investeringsbehov och budget. Höstmötet börjar klockan 1900 och håller på i cirka 1,5 timme. UKF bjuder  på glögg och fika. 

  Mötet hålls i USS klubbhus på udden Ö om restaurangenSjälvklart delas årets vandringspriser även ut och i år har vi inte mindre än 15 priser på programmet!

  Seglarhälsningar

  Fredrik Söderman
  Ordförande
  Inlagd 4 nov. 2017 04:44 av UKF Jollesegling
 • Världsmästare deltog i Höstlövet som Oskar Röös försvarade
  Till årets Höstlövet kom 18seglare till start med ett åldersspann från 16-77. Med i sällskapet fanns också  VM guldmedaljören från 1975 (silver 1973) Magnus Olin. Vädret var det bästa tänkbara med vind från ca O 4-6 m/s. Efter täta och stundom heta kvalificeringsomgångar utkristalliserade sig ett finalheat bestående av Oskar Röös, Mats Enblom, Mats Rimmö, Mikael Brandt, Magnus Olin och Robert Szabo. Ordningen i mål blev densamma varför Oskar försvarade titeln från i fjol. Det gick emellanåt hett till ute på vattnet men i land var alla vid gott mod, På land mättades hungriga magar av ärtsoppa och fika, klubbrummet på UKF var fullsatt. Vi tackar Per Nilsson för ett sedvanligt föredömligt hanterande av regattaexpedition och organisation av lottning och segling. Mikael Brandt ska ha ett stort tack för att han fixade båtar att låna och mat att äta. Lars Maersk Hansen och Ulla Lennmarker skötte startpiren med bravur! Samtliga deltagare och funktionärer är mycket välkomna nästa år! 
  Tätt i finalen
  Fler bilder i bildarkivet
  Inlagd 26 okt. 2017 00:38 av UKF Jollesegling
 • Tider för träning fr.o.m. lördag 30 sept.
  Fr.o.m. 30/9.
  Träning mellan 11.00 och 14.00 lördagar fram till båtintagningen.
  Riggade och klara klockan 11.
  Medtag matsäck, dvs vi håller inte med fika varje gång.
  Det börjar bli kallt i vattnet så våtdräkt/torrdräkt är krav.


  Inlagd 26 sep. 2017 07:55 av UKF Jollesegling
Visar inlägg 1 - 5 av 82. Visa mer »

RSS Feed


Kalender
Kalenderfärgkod:
Regionsaktiviteter
Distriktsaktiviteter
Lokala aktiviteter
Träning

 

https://svenskasjo.se/

http://www.hjertmans.se/