Kapcsolatfelvétel

Ti akik az Új Vihar nevű játéksorozatra jelentkeztetek, nem egyszerűen egy történet résztvevőinek a bőrébe fogtok belebújni, együtt egy komplett, alternatív - bár a maihoz igen hasonló - világot „építünk fel” háttérnek és annak a „törvényei” szerint játszunk.
Minden játékos saját karakter, amit maga alakít ki, a választott oldalnak megfelelően. A karakter segít a játék során felmerülő döntések meghozatalában és arra „buzdít”, hogy vigyázz az „életedre”.

Nagy szabadságot élvezhetnek a játékosok de ez nem jelenti azt, hogy teljesen „önfejűen” akciózzunk. Az ilyen ötleteinket az oldal irányítójával való egyeztetés után szabad csak végrehajtani. Nem szabunk gátat az ötleteknek de az sem lenne szerencsés ha egy jónak tűnő ötlet elrontaná a többiek játékát.
Az oldalak nem egyeztetnek egymással mindent csak a legszükségesebbeket. Persze mindig van olyan ember akinek beszámolnak az oldal irányítók, így a koordináció is megmarad és a „szervezők” is játszhatnak.

Oldalak közötti átjárás nincsen, néhány nagyon különleges esetet kivéve. Fontold meg hová jelentkezel!
Az oldalak közötti kommunikáció is veszélyes! Bármilyen módon kijuttatott információ komoly előnyt hozhat másoknak. Ne adj ki semmit, senkinek, bármilyen módon keres meg valaki, (MSN, email, telefon, személyesen, stb) gyanakodj! Ki tudja, lehet, hogy a szomszédod is játszik? Nem csak Airsoftosok játszanak, bárki okozhat meglepetést.

Miután eldöntötted, hogy melyik oldal a szimpatikusabb, keresd meg az irányítóját és jelentkezz. A többiben ő már segítségedre lesz.

A játékok topikjában (softair, milsim...egyéb fórumokon) nem biztos, hogy jelentkezned kell! Csak az egyik oldal számára van kint a jelentkezési adatlap de még a másik oldal játékosai sincsenek mindannyian regisztrálva ott sem.
Mindezekből adódik, hogy a lejutási problémádat sem tudod megoldani a szokásos módon, ne írd ki, hogy fuvart keresel, főleg, hogy nem is jelentkeztél a játékra. Már elbuktad a meglepetés előnyét.

A játék kezdése sem a szokásos, a kocsiból kiszállva / helyszínre megérkezve már játékban vagy, nem mindig van „safe zone” a pályán, az sem biztos, hogy a parkoló vagy az érkezés a pálya területén lesz.
Az oldal vagy egység vagy rajparancsnok, mindig el fog látni a kellő információval, ha mégis lenne számodra tisztázandó dolog, akkor az oldal irányítónál kérdezz rá.
Bármilyen furcsa vagy csak tréfának tekinthető információ lehet lényeges. A topikban fel-felbukkanó apróságokra is érdemes figyelni.
Az oldalsávon megtalálható „hírportálon” pedig apránként lesz olvasnivaló is, az ott megjelenő hírek lehetnek fontosak, irányadóak de lehetnek fiktív és jelentéktelen információ hordozói.UralGas Corp.

Többnyire orosz és ukrán érdekeltségű szakemberek, akik a cég profiljának megfelelően talajkutatásokat végeznek a világ számos pontján. Fő működési területeik:
- Szénhidrogének és más ásványi kincsek (kiemelten ivóvíz) lelőhelyeinek behatárolása
- Talajszennyezettség mérése és föld alatti objektumok / roncsok / mesterséges építmények fellelése.
Munkájuk során különösen veszélyeztetett régiókban is előfordulnak, akár polgárháborús övezetekben a balkánon, vagy éppenséggel a forrongó közelkeleten, ezért munkatársaik képesek megvédeni magukat az esetleges veszélyektől. Jól képzett és hatékony csapatokban dolgoznak, működésük különös ötvözete a vállalati struktúráknak és a volt szovjetunió háttérben meghúzódó katonai szervezetei hierarchiájának.
Tevékenységük szemet szúrt több hatóságnak és nemzetközi hírszerzői csoportnak is, de nehéz fogást találni rajtuk. Pedig egyszerű kis cég létére, meglepően jó kapcsolati hálóval bírnak több eurázsiai régióban.

Kontaktszemély: Julie
uralgas.uv@'dzsímél'.com
A "másik" oldal.

Az oroszoknál zajló események sokak érdeklődését felkeltették. A többnyire nyugati országok érdekeit képviselő csoportok, akik próbálják kideríteni kikből áll és mit akarhat elérni ez az alig behatárolható szerveződés...
Amióta az UralGas megalakult árgus szemekkel figyelik minden lépésüket, de mindeddig nem sikerült a tetteik mögé látni.

Nem biztos, hogy mindenki ugyanazt és ugyanúgy akarja, előfordulhat, hogy egy időben több egymásról mit sem sejtő szervezet is akcióba lép az adott régióban.

Kontaktszemély: Redbo
theredbo@'dzsímél'.com