Impresszum

Figyelem!

Némelyik aloldalon előfordulhatnak olyan a valóságoshoz hasonló hírek, melyek csupán a játék világán létező eseményekről tudósítanak!

Az Új Vihar, egy játéksorozat, ami ötvözi magában az élő szerepjáték, az AIRSOFT elemeit, megfűszerezve még sok „ízletes” aprósággal.

Igyekszünk a lehetőségekhez képest minél nagyobb játékélmény elérésére, ennek érdekében egy fiktív világot alakítunk ki, amelyben a történések zajlanak. Ennek a világnak a megismerése, részben ezeken az oldalakon lehetséges.

A publikus, illetve egy minimális, játék technikai szempontból szükséges információ itt megtalálható.
A csatlakozni szándékozók ezek alapján dönthetnek, hogy milyen „oldalra” szeretnének jelentkezni.

És most, mielőtt továbblépnénk:

Ez egy játék, amely ugyan a maihoz hasonló, de teljesen fiktív világban játszódik. Bármilyen hasonlóság a játékban megjelenő helyszínek, események, személyek vagy a cselekmények és a valóság között, csak a véletlen műve vagy a játékélmény realizálása érdekében történt.

Nem airsoftozunk az utcán vagy nyilvános helyeken, kizárólag engedéllyel rendelkező területeken használunk airsoft replikákat! Óva intünk mindenkit, hogy az utcán lövöldözzön vagy akárcsak mászkáljon airsoft replikákkal! Törvénybe ütközik és veszélyes!