Welkom

't Uilenbos is een kleinschalig biologisch tuinbouwbedrijf, gelegen in Moerbeke-Waas.

't Uilenbos verkoopt groenten in de vorm van groentenmanden en via thuisverkoop onder het motto "Goed gegeten, goed geweten!"

 
De recepten op deze site zijn dezelfde als in de nieuwsbrief. De inhoud van deze pagina's zal dus regelmatig worden aangevuld. Je zal zien dat de site elke week een beetje groeit.

Bezoek ook de andere internetstekjes van 't uilenbos:
www.uilenbos.be voor algemene info
uilenbos.blogspot.com voor recente nieuwtjes

 
Veel gebruikte afkortingen zijn:
tl = theelepel
el = eetlepel
 
Tip om te zoeken op ingrediënt:
  • Ga naar de pagina die je wilt, bv "hoofdgerechten"
  • Druk "crtl" en  "f" gelijkertijd in
  • je krijgt nu een zoekvenster, typ daarin welk ingrediënt je zoekt
  • Op de pagina worden alle recepten waarin dit ingrediënt zit, gemarkeerd (scroll verder naar beneden om ze allemaal te vinden)
Veel plezier verder en smakelijk.
De makers:
 
Wij zijn Hans Jürgen en Kirsten. Sommige mensen kennen ons wellicht nog van 't labyrinth, een vegetarische traiteurdienst annex cursuscentrum dat een paar jaar geleden werd stopgezet.

Op deze manier trachten we een beetje ondersteuning te bieden aan een ander kleinschalig initiatief dat ons nauw aan het hart ligt: 't uilenbos.

Hoe klein onze bijdrage ook moge zijn, alle baten helpen. Dat mochten we zelf vroeger meermaals ondervinden. Voor de samenstelling van deze website putten we uit onze jarenlange ervaring als vegetarisch traiteur.

Vele mensen vroegen ons eertijds of we geen zin hadden om een kookboek uit te geven met onze recepten. Het is er nooit van gekomen, maar dit wordt ons online kookboek. Elke week zal het een beetje uitbreiden, regelmatig een bezoekje brengen is de boodschap.

De recepten zullen hoofdzakelijk vegetarisch zijn, maar regelmatig trachten we aandacht besteden aan vlees en vis, meestal in de vorm van tips.

Veel kookplezier,
Hans Jürgen en Kirsten

Comments