UFO Puzzle 4. fejezet

Tanulmányom legvégén lássuk, hogy a felsorolt esetekből milyen következtetéseket tudunk levonni. Próbáljuk összerakni a sok apró képdarabkát, hogy teljes képet kapjunk az idegenek tevékenységéről. Az UFO-jelenség nem új keletű dolog. Már a múlt század végén (sőt régebben is) is láttak, tapasztaltak olyan jelenségeket, melyekről az érintett személyek manapság is beszámolnak. A mai észleléseket tanulmányozva megállapíthatjuk, hogy az eltérítések kb. 80 %-nál a kiválasztás már két éves korban megtörténik. Ettől kezdve a látogatások állandósulnak, s ebben a korai szakaszban kerülnek beültetésre az implantátumok is, melyek későbbiekben a testi funkciókat szabályozzák. A tárgy a röntgenfelvételen jól látható, eltávolítása azonban kockázatos, nem ajánlott. A gyerekek élményei különös jelentőséggel bírnak. Mivel mindig mindent valamihez hasonlítanak, ezért a legtöbb szülő rossz álomnak tekinti az élményeket. Megfigyelhető, hogy az elmúlt években az idegenek technikája finomodott, megtalálták azt az "utat", amely a gyermekeknek a legkevesebb lelki fájdalmat okozza. Egyrészt tudatosítják, hogy ők a barátai, másrészt olyan módszert alkalmaznak, amely álomszerűvé teszi az egészet, így az esemény feldolgozása könnyebbé válik.

A kiválasztott személyek már fiatal korukban kitűnnek a társaik közül. Átlagon felüli intelligenciával rendelkeznek, fogékonyabbak bizonyos dolgokra, ám viselkedésük furcsa. Félénkek (pl. félnek a villámlástól, Mikulástól, stb.) és kerülik a korabeliek társaságát.

"Más vagy mint a többi, és mindenkire aki más, szükségünk van!" Ezt a választ kapta Gizi néni arra a kérdésére, hogy mit akarnak tőle. Ez az egyetlen mondat rávilágít az idegenek igazi céljára.

Manapság divat lett eltérítettnek lenni. Hónapról-hónapra egyre több személy áll elő olyan történettel, melynek valóságtartalma erősen megkérdőjelezhető. Ezekben a kitalált mesékben a Földünk megmentésén fáradozó szeretetlényektől kezdve egészen a bukott angyalokig mindenféle idegen előfordul.  Ami azonban minden történetben közös: az "észlelők" egyfajta messiásnak képzelik magukat, mindent tudnak, beavatottjai a "nagy kozmikus tervnek"! (Ami nincs!)

Aki igazi eltérített, annak eszébe se jut ilyen badarságokat állítani. Elég átélni azt a szörnyű lelki megrázkódtatást, amit egy eltérítés okoz. A kiszolgáltatottság, az a tudat, hogy egy felsőbbrendű civilizációnak teljes mértékben alá van rendelve már elég ahhoz, hogy inkább átoknak, mint szerencsének tekintse az egyoldalú kapcsolatot.

Az ufonauták közömbösek irántunk, a rájuk bízott feladatot mindig minden körülmények között maradéktalanul végrehajtják. Fejlett pszichikai képességüket kihasználva blokkolják a testi funkciókat, majd megnyugtatják az észlelőt ("ne félj, nem bántunk" -sablon szöveggel). Ez utóbbira azért van szükség, hogy a váratlan sokkhatás ne okozzon kárt az elmében, valamint a feladatukat nyugodt körülmények között tudják végrehajtani. Nem szeretetet adnak át, és nem a lelkünkért jönnek.

Pedig sokan hisznek ebben. Egy hatvani családnál tett látogatásom során a nagypapa azt próbálta bebizonyítani, hogy társbérlőként odaköltöztette az idegeneket a lakásba, s nagyon jól kijönnek egymással. Sőt, ha néha elmennek, még hiányoznak is. De példaként említhetném azt a szarvasi reikist, aki egy szakmai táborozás alatt -csak általa látott- éppen arra tébláboló ufonautát sikeresen kioktatott a hölgyekkel szembeni udvarias viselkedésre. Ami a legszomorúbb mindebben: maguk is elhiszik saját, kitalált történetüket.

Visszatérve a valós élményekhez: megfigyelhető, hogy az ember és az ufonauta közötti telepatikus kommunikáció csak egy-két mondat erejéig jön létre. Ennek megvan a maga oka: a hosszú beszélgetés szörnyű fejfájást okoz, amely káros lehet az emberre nézve. Az órákig tartó "társalgás" biológiai okok miatt teljesen lehetetlen.

A kiválasztott személyek csak egy dologban szerencsések: amíg az idegeneknek szükségük van rájuk, nem engedik meghalni őket.

Ezért gyakran előfordul, hogy halálos kórban szenvedő emberek egy UFO-észlelés, vagy közeli találkozás után csodával határos módon meggyógyulnak.

Bizonyára sokan emlékeznek még a békésszentandrási L. Julianna esetére.

Julika -aki a klinikai halál állapotában is volt- 1988 óta nem kevesebb, mint öt műtéten esett  át.  1989-ben az orvosok ismét gyorsan  növekvő  daganatot találtak a testében. Mikor már teljesen reménytelennek látszott a helyzet, hazakérte magát, hogy a hátralévő időt a családjával töltse.

Az egyik este különös érzés fogta el, ki kellett mennie a házuk elé az udvarra, ahol egy szivar alakú, ködfelhőbe burkolózó UFO-t látott a föld felett lebegni. Be akart szaladni a házba, de nem tudott, egyszerűen képtelen volt megmozdulni. Még kiabálni sem tudott, nem jött ki hang a torkán. Amikor az UFO eltűnt, hasát fogva berohant a lakásba. Megmagyarázhatatlanul jó érzés járta át az egész testét. Az igazi meglepetés csak ezután következett: a daganatok egyszerűen eltűntek, és azóta is remekül érzi magát. Orvosi zárójelentések tanúskodnak a csodálatos felgyógyulásról.

Az esemény után még különösebb dolgok történtek: "Az első találkozás után fizikai változáson estem át. A villanykörték szétrobbantak körülöttem és a porcelántól a fáig minden hozzámtapadt. Tudok vizet magnetizálni, és eredményesen gyógyítom a családom tagjait. Úgyhogy most már tudatosan képzem magam, hogy másokon is segíthessek."

Sok esetben megfigyelhető, hogy közeli találkozás után az észlelő feltöltődik. Ez a többletenergia később állandóvá válhat, s megfelelő kezekben eredményesen alkalmazható gyógyításra is. A feltöltés igazi célja azonban az egészséges testi funkciók fenntartása.

Ezzel nagyon sokan visszaélnek. Megjelentek az ufonauták energiáját közvetítő és "hasznosító" próféták, akik kitalált eltérítési történetükkel és két hétvéges ezoterikus tanfolyammal a zsebükben szerencsétlen beteg embereket fosztanak meg utolsó fillérjeiktől. Történetük igazolására még az önkínzástól sem riadnak vissza. Egy ismert "kiválasztott" például Colás kupakkal csavart a bőrébe köröket, (ezt én is kipróbáltam, hosszú napokig jól látszódott!) ezzel bizonyítva, hogy megjelölték. Azt állította, hogy nem bőrmintát vettek tőle, hanem ily módon juttatták tudomására, hogy kiválasztott. Az általa létrehozott "jel" egyáltalán nem hasonlított földönkívüliek által vett szövetmintavétel helyére. Legközelebb, ha ilyenre adja a fejét, inkább égő cigarettát nyomjon a bőrébe, az ugyanis sokkal jobban fog hasonlítani az igazi sebre!

Vannak, akik nem bonyolítják a dolgokat. Egy kis képzelőerő és máris meg vannak jelölve. A már említett hatvani úr például a mellkasán medvét és döglött csirkét vélt felfedezni, amit társbérlői, az ufonauták égettek bele a bőrébe. Bárhogy néztem, én nem láttam semmit!

"Természetesen" ő is tud gyógyítani! (A Kondorosi UFO Adatbank tagsága üdvözli a Természetgyógyászatról szóló törvényt!)

A "megjelölés" nem más, mint valamiféle szövetmintavétel. Az, hogy az eltérített személyek többségénél ezek helyei megegyeznek, még gyanúsabbá teszi a dolgot. Lehet, hogy van valami bennünk, ami fontos számukra? Talán egy génre van szükségük, amit ők ültetnek be, és a kiválasztott személyek hordanak ki? A válaszra -azt hiszem- egy jó darabig még várnunk kell, ám ez a feltételezés a legvalószínűbb.

Az ufonauták gondolkodása megfejthetetlen. Alkalmazott technikájuk és fejlett pszichikai képességük egyenlőre elérhetetlen számunkra. Nem tesznek kárt senkiben, de ami a feladatuk, azt maradéktalanul elvégzik.

Lehet hinni és lehet kételkedni az eltérített személyek történeteiben. De a világ különböző helyein élő, egymásról mit sem tudó személyek beszámolóiban visszaköszönő azonosságok felett nem szabad átsiklani.

Aki hosszú ideje helyszínelő UFO-kutatással foglalkozik már a kivizsgálás alatt meg tudja állapítani, hogy ki az igazi eltérített. Az észlelő szinte újból átéli az eltérítés minden borzalmát, és ezt nem lehet megjátszani.

Mit akarnak tőlem? Mit lehet ellenük tenni, hogy többet ne jöjjenek? Miért pont én? -egy sor kérdés, melyet gyakran feltesznek nekem. Sajnos ezekre még senki nem tud válaszolni! (Még az mindentudó ezoterikus tanok képviselői sem, pedig az elmúlt években egy sor "ellenszert" ajánlottak a látogatások elhárítására: imákat, mantrákat, ördögűzést, stb.)

Akik kételkednek az UFO-k létezésében gyakran a bizonyítékok hiányára hivatkoznak. Lássuk, hogy az eltérítéseknél mit tudunk fölmutatni.

-Implantátumok: A földönkívüliek által beültetett szondák jól láthatók a rötgenfelvételeken. Általában az orr felső részében helyezik el, de más helyen is megtalálhatóak. Az apró tárgy elbomlása, valamint kiesése heves orrvérzést okoz. Eltávolítása  megoldható, de mivel nem tudjuk pontosan mire szolgál, nem ajánlatos.

- Csodálatos felgyógyulások: Rákos daganatok felszívódása egyik napról a másikra, ezekről orvosi zárójelentések tanúskodnak.

-Magzatrablások: Három hónapos korban eltávolítják a magzatot az anyaméhből.

Erről orvosi igazolások és ultrahangos felvételek állnak rendelkezésre.

-Bőrmintavétel, szövetmintavétel: Kör és háromszög alakú fájdalommentes kimetszett rész látható a lábon és a karon hosszú ideig.

-Földönkívüliek által ejtett vágásnyomok: A test különböző pontjain elvégzett beavatkozások nyílegyenes nyomai. Hamar begyógyulnak, nincs sebhely.

- Vizsgálható bizonyítékok: Legismertebb a debreceni B. László magnéziumrúdja. Az eddig elvégzett laboratóriumi vizsgálatok kizárják a földi eredetet.

Bizonyíték van bőven, csak nem mindenki fogadja el annak. Én is rendelkezem egy hangfelvétellel, melyet Válóczi József, az ismert természetgyógyász rögzített és juttatott el hozzám. Az érdekes, periodikusan ismétlődő és néha egészen felerősödő búgó hang éjjel 2 óra tájban jelentkezett, egy esetben pedig reggel 6 óra 4 perckor. A hangforrást nem sikerült megtalálni. Mi lehetett? Egy UFO hangját sikerült rögzíteni?

Az UFO-kutatás egy olyan hatalmas puzzle, ahol az észlelők beszámolói a képdarabkák és ebből nekünk, a téma önkéntes kutatóinak kell egy egész képet kirakni.

A puzzle azonban hiányos. Még nagyon sok időre és munkára lesz szükség ahhoz, hogy a hiányzó részek a helyükre kerüljenek. Bízzunk benne, hogy egyszer kialakul a teljes kép és választ kaphatunk az eddig megválaszolatlan kérdéseinkre.

Comments