Heti UFO hírek

30 éves a KUFOA

Viszkok András, 2021. febr. 2. 0:16   [ 2021. febr. 2. 0:20 frissítve ]

2021. január 24-e különösen kedves számomra, ugyanis kereken 30 éve (!!!) alapítottam meg a Kondorosi UFO Adatbank (KUFOA) "hangzatos" névre keresztelt (ma már nem létező) kutató szervezetemet. Regionális kutatásokra specializálódtunk egy olyan korszakban, amikor az emberek még nyíltan mertek beszélni az általuk észlelt azonosítatlan légköri anomáliákról és egyéb furcsaságokról. Később mint bejegyzett civil szervezet nevet változtattunk, de a célkitűzés mindvégig ugyanaz maradt. Sok minden történt velünk, pl. tagjai lettünk a Colman von Keviczky ezredes által létrehozott és vezetett   ICUFON (New York) szervezetnek,  a RYUFOR Hálózat tagszervezeteként két rendkívül sikeres konferenciát rendeztünk és több száz esetet vizsgáltunk ki. Ezúton szeretnék köszönetet mondani -a teljesség igénye nélkül- Manyi néninek, Tóth Áginak, Gyurcsán Tibinek, Lantos Lacinak, Hornok Matyinak, Ladnyik Petinek, Török Zsoltinak, Farkas Beának, a kondorosi Könyvtár egykori munkatársainak, Kondoros Nagyközség (Város) Önkormányzatának (akik egykor anyagilag segítették a munkánkat) és mindenkinek, aki az elmúlt három évtizedben így vagy úgy, de részt vett szervezet munkájában.

A Fáklya Rádió vendége voltam

Viszkok András, 2020. aug. 12. 5:07

Köztudott rólam, hogy lassan egy évtizede gondosan kerülöm a médiaszerepléseket. Most azonban kivételt tettem, Hajósi Péter és Miskolci László barátaim meghívásának eleget téve 2020.  augusztus 10-én a Fáklya Rádió vendégeként a gyermekeltérítésekről beszélgetünk. Köszönöm a meghívást,nagyon jól éreztem magam. :)

UFO szeminárium Finnországban

Viszkok András, 2018. szept. 18. 11:15

A finn FUFORA kutatószervezet 2018. szeptember 8-9-én Tampere-Lautsiában tartotta meg a szokásos évi ufó szemináriumát, amelyre idén három magyar kutató is meghívást kapott. A fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Magyar Ufó Kutató Szövetséget Kalmár János elnök képviselte, rajta kívül Éles István és Viszkok András kutató tartott előadást.
A jelentős médiaérdeklődés mellett zajló kétnapos rendezvényen a magyar delegáción kívül több mint száz finn, svéd és észt érdeklődő vett részt, és ismerkedett meg az ufó kutatás legújabb eredményeivel. 
A magyar kutatók előadásait kiemelt figyelem kísérte. Kalmár János az intelligens tervezésről, Éles István a meditációk során feltárt lélekvándorlásról és a földönkívüliek tevékenységéről beszélt, Viszkok András pedig a magyar ufókutatás történetéről, valamint a gyermekeltérítésekről számolt be a közönségnek.
A rendezvény egyik érdekessége volt, hogy külön teremben a közeli találkozást átélt személyek vitathatták meg az eltérítések során megtapasztalt élményeiket.
A meghívás a szakmai kapcsolatok ápolását is szolgálta. A finn szervezet vezetőségével folytatott megbeszélés során mindkét fél jelezte az együttműködési szándékát. Ennek első állomásaként Heikki Kulju elnök, valamint Jaakko Narva és Strausz József elnökségi tagok novemberben Budapestre érkeznek, hogy előadóként részt vegyenek az Ufómagazin által rendezendő Exopolitika Konferencián. Itt lehetőség nyílik arra, hogy megismerkedjenek a hazai ufó kutatók és szervezetek munkájával valamint egyeztessenek a további szakmai együttműködésről. A szemináriumon részt vett Kiss Dominik és nagymamája, akik kizárólag a rendezvény miatt utaztak ki Finnországba. Köszönjük! :)

Magyar UFO kutatók előadása Finnországban

Viszkok András, 2018. aug. 8. 5:47

Az a megtiszteltetés ért, hogy a finnországi FUFORA kutatószervezet vezetősége Éles István valamint Kalmár János kutatótársam mellett engem is meghívott a Tamperében tartandó UFO Konferenciájukra. Szeptember 8-án 15 órától a magyar UFO kutatás történetéről fogok előadást tartani.

Határtalan Világ - Exopolitikai konferencia

Viszkok András, 2016. okt. 6. 12:09

Három év után újra meghívást kaptam az Ufómagazin őszi konferenciájára, ahol rajtam kívül előadást tart többek között Miskolci László, Hajósi Péter, Éles István, Dr. Egely György, Nemere István, Csefkó Pál és még sokan mások.
Én az UFO-kutatás új trendjeiről tartok előadást. :)

UFO előadás Gyomán - beszámoló

Viszkok András, 2016. jún. 15. 11:47   [ 2016. jún. 15. 12:10 frissítve ]

Közel három év kihagyás után (amely elsősorban annak volt köszönhető, hogy egy ideig „elment a kedvem” a kutatásoktól) Knoll Gyula repülőezredes barátommal ismét ufó-témájú előadást tarthattam, mégpedig Gyomán. A meghívást Gál Imrének köszönhettük, és mi tagadás, nagyon jól esett, hogy meginvitált minket az idén 26 éves Galaktika Baráti Kör rendezvényére. Ráadásul ez a legjobbkor jött, hiszen év elején ismét könyvírásra adtam a fejem, és ez pozitív energiák sokaságával vértezett fel. Már évek óta nem élveztem ennyire az írást, és az előadásra való felkészülés is magával ragadott, hiszen a „visszatérést” nem lehetett félvállról venni. Volt mit mondanom… Csak az okozott problémát, hogy egy témát boncolgassak, vagy esetleg több részterületről nyújtsak tájékoztatást? Az utóbbit választottam, így hat különböző kutatási terület eredményeit sikerült bemutatnom a szép számú hallgatóságnak.Fotók: www.galaktikaklub.hu

Már az utazás is fantasztikusra sikeredett, hiszen a 86 éves Knoll Gyula bácsi mellett egyszerűen nem lehetett unatkozni: minden szava, mondata élményszámba ment. Igazán szerencsésnek érezhetem magam, hogy barátjának tekint, szinte hetente beszélünk telefonon, és ez nagyon sokat jelent nekem. „Andriskám, kerülni kell a negatív embereket, csak a pozitív emberekkel szabad foglalkozni” Bölcs gondolatok. Nehéz, de igyekszem e szerint élni. Gyomára megérkezvén -Imrének köszönhetően- egy étteremben megebédeltünk, onnan pedig már az előadás helyszínére (Kállai Ferenc Kulturális Központ) vezetett az utunk, ahol szó szerint telt ház fogadott minket. Nagyon örültem a sok ismerős arcnak, és a kedves fogadtatásnak.A rövid köszöntő és a bemutatásunk után Knoll Gyula bácsi lépett a pódiumra, aki előadásának első részében a repülős időszakának legizgalmasabb történéseit tárta a nagyközönség elé, majd a kontaktokról és nagy jelentőségű UFO-eseménykről beszélt, később pedig a világkormány ármánykodásairól, valamint a migráns helyzetről rántotta le a leplet. Fotók: www.galaktikaklub.hu

Ezután rövid szünet következett, Gyula bácsit pedig valósággal megrohamozta a közönség, mindenkinek volt egy kérdése, egy kedves szava, sokan vettek könyvet (amelyet Gyula bácsi mindenkinek névre szólóan dedikált) és természetesen kattantak a fényképezőgépek, készültek a közös fotók.


Fotó: www.galaktikaklub.hu

Majd elérkezett az „én időm”... Mi tagadás volt egy kis izgalom, de amint az első képkockák feltűntek a kivetítőn, átszellemültem, és egy órán át próbáltam rávilágítani arra, hol is tartanak ma a kutatások, milyen új területei vannak? Előadásom után sokan odajöttek hozzám, volt aki UFO-fotót hozott magával (amelynek eredeti példányát azóta már megkaptam), és volt, aki saját élményeit osztotta meg velem.Fotók: www.galaktikaklub.hu

Köszönöm mindenkinek, aki részt vett az előadásomon, és bízom abban, hogy hamarosan újabb helyszínen találkozhatunk, hiszen mindig van új a nap alatt, és nekem van mit mondanom. 


Cikkek a rendezvényről:

http://www.gyomaendrod.com/cikkek/galaktika-barati-kor-vendege-volt-knoll-gyula-es-viszkok-andras-12492

http://www.galaktikaklub.hu/rendezvenyek/galaktika-barati-kor-vendege-volt-knoll-gyula-es-viszkok-andras-1725

Képgaléria:

http://www.galaktikaklub.hu/kepgaleria/knoll-gyula-es-viszkok-andras-eloadasa-2016-1724


UFO előadás Gyomán: Knoll Gyula repülőezredes, Viszkok András kutató

Viszkok András, 2016. ápr. 19. 13:31   [ 2016. ápr. 19. 13:31 frissítve ]

Sok szeretettel várunk Minden Kedves Érdeklődőt 2016. május 28-án Gyomán, ahol az UFO-kutatás múltja, jelene és jövője lesz a terítéken. :)
Knoll Gyula előadása Fonyódon

Viszkok András, 2016. ápr. 8. 6:28   [ 2016. ápr. 8. 6:31 frissítve ]

Gyula Bácsi mindenkit sok szeretettel vár a fonyódi előadására! :)
Idegenek? Ufókról komolyan - előzetes

Viszkok András, 2016. márc. 13. 15:43

Már csak egy hét, és megjelenik a magyar UFO-kutatás leg(el)ismertebb szakértőjének, Sós Tibornak a legújabb könyve. A szerző internetes elérhetősége: https://www.facebook.com/Idegenekr%C5%91l-224089064600634/?fref=ts
A könyv beharangozója meghallgatható az interneten, íme:
YouTube-videoklip


Hamarosan megjelenik Sós Tibor új könyve

Viszkok András, 2016. febr. 15. 12:24

Új könyvvel jelentkezik Sós Tibor, a magyar UFO-kutatás legendás alakja. A Pax Galakticana Díjas szegedi kutató hamarosan megjelenő, "Idegenek?" címet viselő kötetéből megtudhatjuk azt is, hogy az idegen lények miért nem akarják a nyílt kapcsolatfelvételt az emberiséggel?1-10 of 69