Bemutatkozás

A nevem
 Viszkok András , 44 éves vagyok, Budapesten élek, foglalkozásom tanár. 1986. óta foglalkozom UFO-esetek kivizsgálásával és archíválásával. Vizsgázott  UFO-kutató vagyok.  Az elmúlt 32 évben több száz UFO-esetet vizsgáltam ki és publikáltam könyveimben, valamint különböző szaklapokban. A '90-es években az Ufómagazin munkatársa voltam, majd hét évig a Színes UFO Képeslap és a Hihetetlen Magazin külföldi UFO-hírek rovatait szerkesztettem. Jelenleg az Ufómagazinban találkozhat az írásaimmal a Kedves Olvasó. Büszke vagyok rá, hogy egyike vagyok azon a szakembereknek, akik a rendszerváltás első éveiben letették a magyar UFO-kutatás alapjait. Kutatói munkásságom elismeréseképpen 2013-ban Pax Galakticana Díjat kaptam.

A Magyar UFO-Kutató Szövetség egyik alapító tagja vagyok (egy ideig elnökségi tagja is voltam), ezen kívül nevemhez fűződik a Magyar UFO-Díj megalapítása is.

Jó kutatói kapcsolatot ápoltam Colman von Keviczky ezredessel, a világ legismertebb UFO-szakértőjével, és büszke vagyok arra, hogy haláláig tagja lehettem (staff-members) az általa vezetett ICUFON (New York) szervezetnek.

2013. áprilisában egy szakmai karrier lehetősége miatt úgy döntöttem, hogy befejezem az UFO-kutató pályafutásomat, de Knoll Gyula repülőezredes barátom folyamatos biztatásának köszönhetően 2014. végén újra elérkezettnek láttam az időt arra, hogy folytassam mindazt, amit -talán felelőtlenül- félbehagytam. Azóta ismét bekapcsolódtam a hazai kutatásokba, és több hazai konferencián tartottam előadást a témáról.

Engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljam honlapomat, ahol nem csak eddigi pályafutásomról, hanem heti rendszerességgel friss UFO-hírekkel is találkozhatnak a Kedves Látogatók.

Remélem, hogy minden Kedves Látogatóm megtalálja az érdeklődésének megfelelő témát, ennek reményében köszöni megtisztelő figyelmüket:

Viszkok András 

 


 KUTATÁSI TERÜLET, SZAKTANÁCSADÁS, ELŐADÁSOK


Általános kutatási területek:

  - UFO -és gömbvillám észlelések helyszíni kivizsgálása, ezzel összefüggő adatok

regisztrálása és analizálása.

  - Idegen lényekkel történő találkozások helyszíni kivizsgálása, ezzel összefüggő adatok

regisztrálása és analizálása.

 - UFO-felvételek digitális analízise.


Speciális szakterületeim:

  - Gyermekeltérítések szakszerű kivizsgálása (csak szülői engedéllyel) az általam kifejlesztett

Hopkins-teszt segítségével, valamint az ezzel összefüggő pszichés blokkok megszüntetése.

 - 60 év feletti emberek idegenekkel kapcsolatos eseteinek kivizsgálása és az élmények feldolgozására irányuló pszichológiai szaktanácsadás.

 - Az alvási paralízis és az eltérítéses élmények közötti összefüggések kutatása.


Előadások:

 1992. óta tartok előadásokat a hazai UFO-rendezvényeken, iskolákban és művelődési házakban.

Előadásaimat audiovizuális vetítés teszi még színesebbé és tartalmasabbá. Megfelelő feltételek mellett szívesen tartok bárhol az országban  ismeretterjesztő előadást az UFO-témáról.


Elérhetőségem: 

 E-mail: ufohungary@gmail.com

 

Comments